'Rüya evlilik' bitti

Salih UÇAR
Haberin Devamı

MARMARA Depremi'nden kısa bir süre önceydi. Yanılmıyorsam Ağustos ayının ilk haftası olacak. Ally'nin genç patronu Murat Varol ve çiçeği burnunda eşi pop sanatçısı Gülşen ile mülakatım var.

Aylar öncesinden alınan bir sözdü bu... Gülşen sık sık Antalya'ya gelmediği için ikisini birarada görmek çok güçtü. Bir Akdeniz sabahı Talya Oteli'nin havuzbaşında kahvaltıda buluştuk. Masada Gülşen, Murat Varol ve Ally'nin Halkla İlişkiler Müdürü Meriç Bayraktaroğlu var.

Bir taraftan kahvaltı yapıyor, diğer taraftan da Murat-Gülşen aşkı üzerine sohbet ediyoruz. Evlilikleri iyi gidiyordu o dönemde... İkisinin de mutluluğunu gölgeleyen tek şey, Murat'ın işlerinin bir kısmının İstanbul'da diğer kısmının da Antalya'da olmasıydı. Gülşen ise sevgisine rağmen bu duruma göğüs geriyordu.

Gülşen'le bu tanışmamızdan birkaç hafta önce Murat Varol'u CeCe Bar'da dansçı kızlarla kucak kucağa eğlenirken görmüştüm. Bundan önce de birçok kızla adı aşk dedikodusuna karışmıştı. ‘‘Gülşen nasıl olsa İstanbul'da, Murat da burada sefasını sürüyor’’ diye dedikodular ayyuka çıkmıştı.

Murat Varol, bunlara sadece gülüp geçti. Bu dedikoduların sayısı her geçen gün biraz daha arttı. Talya'daki sohbetin satır arasına çapkınlık ve kıskançlık girdi. Gülşen, eşine güveniyor, onun sevgisine inanıyordu. Hatta birara ‘‘Salih, Murat'ı çapkınlık yaparken yakalarsan, lütfen bana telefon açarmısın’’ diye espiri bile yaptı.

ANTALYA KAÇAMAĞI

Derken yaz sezonu sona erdi. Kış aylarında Varol, İstanbul'a dönüyordu. Bir gece Antalya Dedikodulu Meyhane'de otururken karşı masada Murat Varol'u gördüm. Karşısında da arkası dönük uzun saçlı güzel bir kadın oturuyordu. İlk bakışta Gülşen sandım... Bu kadın, ekranlardaki ‘‘Tatlı Kaçıklar’’ dizisinde mafya babası Tarumar'ın sevgilisini canlandıran Seksi Şempanze Afitap'ın tam kendisiydi. Varol, bir Antalya kaçamağı yapıyordu. Gülşen, çıkan bütün aşk dedikodularına rağmen sesini de çıkarmadı o günlerde... Bu yazın başlangıcında Antalya'ya geldiğinde ise ipler koptu. Varol'un yine çapkınlığı elden bırakmadığını öğrenen Gülşen, bir gece aniden kavga edip uçakla İstanbul'a döndü. Aradan iki ay geçtikten sonra da Varol'un Rus manken Oxana ile beraber olduğu ortaya çıktı. Varol'un bu son Rus kaçamağı, Gülşen'le olan evliliğine de son noktayı koydu. Gülşen-Murat Varol çifti boşanma kararı aldı. Kısacası, temelleri Antalya'da atılan 'rüya evlilik' sadece bir yıl sürdü ve yine Antalya'da sona erdi.

Yazarın Tüm Yazıları