Rüya dizisi oyuncuları kimdir? İşte, isim isim oyuncu listesi

Güncelleme Tarihi:

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 20:21

Rüya dizisi oyuncuları, yeni bölümün yayınlanmasıyla birlikte araştırılan konular arasında yer aldı. Hazal Filiz Küçükköse, Özge Özder, Ceyhun Mergiroğlu'nun başrollerinde yer aldığı Rüya, oyuncuları ile dikkat çekiyor. Bir aşkın derinlemesine hikayesinin ele alındığı Rüya dizisi, ilginç olaylara sahne oluyor. Peki, Rüya dizisi oyuncuları kimdir? İşte, dizi hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Rüya dizisi oyuncularının kim olduğu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konulardan birisi haline geldi. Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeni kazanan dizisi Rüya yeni bölümüyle salı akşamları ekranlarda yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli isimler yer alıyor. Peki, Rüya dizisi oyuncuları kimdir?

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkın başlangıcı olur. Konusu itibariyle dikkat çeken dizi Rüya, yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden tecrübeli isimler yer alıyor. Peki, Rüya dizisi oyuncuları kimdir?

RÜYA DİZİSİ OYUNCULARI

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi

Haberin Devamı

Elif Ardalı (Hazal Filiz Küçükköse)

Ardalı ailesinin tüm yükünü omuzlarında taşıyan Elif, bir mağazada satış elemanı olarak çalışmaktadır. Babası Faysal, abisi İnan, üvey annesi Gülendam ve üvey kız kardeşi Cemre ile beraber fakir bir mahallede yaşarlar. İyi, hayalleri olan, sevdiği insanları koruyup kollayan kısaca hayatın zor şartlarına göğüs gerer. Kendi tasarım markasını kurmak en büyük hayalidir. Bulut Giray’la tanışması hayatının dönüm noktasıdır. Biz bu masum ve mutlu kızın başına gelenlerle beraber nasıl değişmek zorunda kaldığını, hayatla ve kötülerle mücadele ederken oyunu kurallarına göre oynamak zorunda kalmasının hikayesini izleyeceğiz.

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi

Bulut Giray (Ceyhun Mergiroğlu)

Giraylar ailesinin tüm imkanlarını adil ve uyumlu şekilde kullanan, iyi eğitim almış, kürek çeken, motosiklete binen, idealleri yüksek, hayalleri peşinde koşan gözü kara ferdidir. Başta Alaz’la arkadaş olan Bulut, sonrasında Alaz’ın, Cihan’ın oğlu olduğunu öğrenmesinden dolayı Cihan’a ve Alaz’a karşı rekabet duygusunu içten içe körükleyecektir. Elif’e olan aşkından hiç vazgeçmeyecektir.

Haberin Devamı

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi

Ruhşan Giray (Özge Özder)

Giraylar Holding’in imparatoriçesi, 40’larının ortalarında. İş dünyasının kurallarını net olarak bilen ve uygulayan bir karakter. Kendi çıkarı için tüm sınırları zorlayan, kötülük yapmaktan çekinmeyen tam bir mantık kadını. Ruhşan Giray, güzel ve her daim iddialı. Onu tanımlayan kelime ise hırs. Durulmak bilmeyen hırsı başarılı olmasını, işinde yükselmesini sağlasa da kocası Cihan ile aralarına aşılmaz duvarlar örmüş. Elif’le – Bulut’un ayrılması için elinden gelen tüm entrikaları yapmaya hazırdır.

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi

Cihan Giray (Atilla Saral)

Haberin Devamı

Giray ailesinin babası. 50’lerinin ortalarına yaklaşan Cihan, her şeye sahip olmasına rağmen mutluluğu bir türlü yakalayamayan zengin bir adam. Ruhşan ile aşk evliliği yapan ama onca paraya, zenginliğe, birbirinden güzel iki çocuğa rağmen Ruhşan’ın hırsını bir türlü dizginleyemeyen Cihan, giderek karısından uzaklaşır. Mutluluğu başka kadınlarda aramaya başlar. Nuran’dan evlilik dışı çocuğu olur, Alaz.

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi

Alaz (Ulaş Tuna Astepe)

Alaz, öfkeli, otokontrolü olmayan, hırslı, kötülük yapmaktan çekinmeyen, intikam duygusu yüksek 20’li yaşlarının sonlarında kendisini bulmaya çalışan, yalanlar içinde büyütülmüş bir karakter. Her zaman karanlık tarafta yaşamayı seçmiştir. Cihan Giray’ın babası olduğunu öğrendikten sonra Giraylar ailesinden intikam almak için her yola başvuracaktır. Alaz, Giraylar ailesi ve etrafındaki tüm kişiler için çok büyük bir tehlikedir.

Haberin Devamı

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi

Gülendam Büküm Ardalı (Özge Sezince)

40’lı yaşların ortalarında, alımlı, bakımlı Gülendam öyle bildiğiniz ev hanımlarından değil. Kendisine benzettiği kızı Cemre ile Ardalı ailesinin iliğini kemiğini kurutmakla meşgul. Yaptıklarına mazereti hazır, hepsi Cemre için. Aslında böyle mahalle köşelerine sıkışıp kalacak kadın değil Gülendam ama hayata kötü yerden başlamış. Çıkarı için her oyuna, entrikaya hazırdır.

Rüya dizisi oyuncuları kimdir İşte, isim isim oyuncu listesi

Şahika (Buse Varol)

Şahika 25 yaşında, güzel, zeki bir kadındır. Giraylar ailesinin eski aile dostlarının kızıdır. Bulut’a aşıktır ve bunu hiç bir zaman saklamaz. Bulut tarafından karşılık bulmamasından dolayı her türlü kötülüğü yapabilecek, çıkarları için türlü oyunlar kurabilecek bir karakterdir. Şahika popüler kültürü yakından takip eder ve zaman buldukça yurtdışına gider.

 

BAKMADAN GEÇME!