’Rüya apartmanı’ George Soros’ın başına dert açtı

George Soros 3 saati aşkın yeminli ifadeden yorgun düşmüştü.

Haberin Devamı

Davacı-davalı avukatları bir saatlik öğle molasında anlaştılar. Demokratik idealler savunucusu Soros mahkeme çıkışına yöneldiğinde uzatmalı sevgilisi Adriana Ferreyr arkadan hamle etti, iki eliyle milyarder finansmancıyı yumruklamaya başladı. Yüzünden tokatlamaya kalkınca avukatı Singer dram dizileri yıldızı Adriana’nın kollarına sarılıp engel oldu.
83 yaşındaki Soros ile 30 yaşındaki TV yıldızı Adriana ‘nın 2005 ile 2010 arasında ilişkileri
darılıp barışmayla geçiyordu. Soros, kumral güzeli sevgilisine New York’un zenginler mahallesinde 1.9 milyon dolarlık ‘‘rüya apartmanı’’diye isimlendirdiği bir daire vaat etmişti. Romantik bir akşam yemeğinde ‘apartman’ konusu söz konusu olunca Soros uzatmalı dostuna eğilip lüks daireyi başka bir kadına hediye ettiğini açıkladı. Bu kadın daha sonra evlendiği Tamiko Bolton idi. Çılgına dönen Adriana, 53 yaş büyüğü Soros’la kavgaya girdi. Soros polise ifadesin kız arkadaşının cam lambayla başını yardığını lambayla başını yardığını, boğazını sıktığını söyledi. Güney Amerika dizileri aktrisi ise ’’Esas saldırgan Soros’tur.’’ diye uzatmalı sevgilisini suçladı.
Adriana Ferreyr ‘’Georgee ‘Sana rüya apartmanı hediye edeceğim.’’dedi, sonra caydı. Sağlığım bozuldu, ruhsal bunalım geçiriyorum.’’diyor. Adriana 100 ülkede faaliyet gösteren ‘Açık Toplum Vakfı’’nın kurucusu George Soros aleyhine 50 milyon dolarlık tazminat davası açtı.
Uluslararası finansmancı ise karşı davanın yanısıra hakimden şahsi serveti, özel yazışmaları, sağlık bilgilerini içeren dosyaların açılmasının engellenmesini istedi.
Ekonomik ölçeklerin her seviyesindeki insanlar zengin kesimin evlilik, ayrılık, boşanma davalarını ilgiyle takip ediyorlar. Sosyete buluşmalarında ünlülerin dedikoduları sohbet gündeminin tepesinde.
Basın devlerinden Rupert Murdoch’un 32 yıl sonra boşadığı eşi Anna Torv’a 1.7 milyar dolar tazminat ödedi. Wall Street Journal, News Corp’un sahibi Murdoch’un şahsi serveti 11 milyar dolar. Rupert Murdoch (82) daha sonra evlendiği Çin’li Deng’i (44) acil bir kararla boşadı. Çifte yakın çevreler boşanma nedenini Deng’in eski İngiliz başbakanı Tony Blair’le yakın ilişkisini sebeb gösteriyor. Blair, ilişkiyi platonik dostluk diye tanımlıyor.
‘’Potaların kralı’’ Michael Jordan 17 yıl evliliğini karısı Juanita’ya 168 milyon dolar ödeyip noktaladı. İki hafta önce birlikte yaşadığı kız arkadaşından ikiz çocuğu oldu.
Boşadığı eşi İrina’nın 6 milyar dolarlık servetinin yarısını talep ettiği Rus işadamı Roman Abramovich 300 milyon dolarla tazminat işini kapattı. Aktör Mel Gibson 1980’de evlendiği Robyn’e 425 milyon dolar ödeyip boşanmaya razı etti.
İsveç’li Elin Nordegren eşi şöhretli golf’çu Tiger Woods’un hayat kadınlarına tutkusunu öğrenince evini ayırıp mahkemeye başvurdu. Elin’in 750 milyon dolar boşanma tazminatı aldığı bildiriliyor.
14 milyar dolarlık servetiyle Amerika’nın en zenginler listesinde yer alan petrolcu Harold Hamms eşinden boşanma görüşmeleri yapıyor. Harold ve eşi Sue izdivaç öncesi boşanma halinde servet paylaşımı anlaşması imzalamamışlar. Yasalara göre Harold servetinin yarısını, 7 milyar doları, eşine ödemesi gerekecek. Petrol kralı bu rekor meblağın altından nasıl çıkacak? Sosyetenin en son merak konusu da bu.

Yazarın Tüm Yazıları