Rüya dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Rüya dizisi bu hafta neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Rüya dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Rüya dizisi bu hafta neden yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 20:55

Rüya dizisinin bu hafta yayınlanması gereken yeni bölümü birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Rüya dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmedi ve diziseverler 'Rüya yeni bölüm neden yok?, Rüya yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?' gibi aramalara oldukça yoğunluk gösterdiler. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı önceki günlerde yayınlanmıştı. Peki, Rüya dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Rüya dizisi bu hafta neden yok? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Yayın gününde değişikliğe giden Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz sezonunda başlayan Rüya’nın 9. Bölüm fragmanına Elif’in uçurum başındaki görüntüleri damga vurdu. Peki Rüya dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak? Alaz’ın planları işe yarayacak mı? İşte tüm detaylar!

Rüya dizisi yayın gününde değişikliğe gitti ve Rüya dizisi yeni bölümüyle artık pazar akşamları ekranlara gelecek.



SON BÖLÜDE NELER OLDU?

Ruhşan yaptırdığı DNA testi sonuçlarını Bulut’a verdi fakat sonuç negatifti. Bulut, Alaz’ın yanına giderek annesinin yaptığı yanlışları anlattı. Aynı şekilde Elif’e de DNA testinden bahseden Bulut, Elif’in şüphelerini tamamen doğruladı. Elif, Alaz’ın Bulut’un kardeşi olduğunu ve Giraylar ailesine nefretinin nedenini anladı. Bu arada Gülendam eline geçen video kaydını izleyerek, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olduğunu öğrendi. Elif’e göre Alaz’ın kötü planlarına engel olmanın yolu Bulut’la evliliğini bitirmekti. Bulut’u korumak için ondan uzaklaşmak isteyen Elif bir bahaneyle Bulut’la kavga etti. Alaz planlarını gerçekleştirmek için Elif ve Bulut’u barıştırmak zorundaydı. Bir plan yaparak Bulut’a araba çarpmasını sağladı. Elif bu kaza üzerine Bulut’un yanına koşarak, ondan özür diledi. Hamile olduğundan şüphelenen Elif’in test yaptığı final sahnesinde nefesler tutuldu. Hamile olmadığını öğrenen ve büyük bir sevinç yaşayan Elif’in nasıl davranacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!