Rüya dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Rüya dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 23:14

Rüya dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Rüya'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Faysal, Elif'i Selami'ye teslim etti. Elif'in sesi kulağında çınlarken, vicdan azabıyla evinin yolunu tuttu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Rüya dizisi yeni bölümleriyle diziseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ekranların herkes tarafından büyük beğenisini kazanan ve nefes kesmeye devam eden dizi Rüya dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ruhşan'ın Gülendam ve Faysal'la yapmış olduğu işbirliğinden şüphelenen Cihan'ın, Ruhşan’la arasındaki gerginlik giderek arttı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Faysal, Elif'i Selami'ye teslim etmiştir. Elif'in sesi kulağında çınlarken, vicdan azabıyla evinin yolunu tutar. Elif ise Selami ile baş başa kalmış olduğu metruk evden kurtulma yollarını arar. Ruhşan'ın Gülendam ve Faysal'la yapmış olduğu işbirliğinden şüphelenen Cihan'ın, Ruhşan’la arasındaki gerginlik giderek artmaktadır. Alaz, İnan'a Faysal'ın Elif'i kaçırdığı bilgisini verir. İnan önce kabul etmek istemez ancak tüm gerçeği öğrenmek için Faysal'ın ağzını arar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM ÖZETİ

Rüya'nın 3. bölümünde; Elif, Bulut’un evlilik teklifini kabul eder ancak bu onun için büyük bir sürpriz olmuştur. Elif, Giray’ların bu evliliğe onay vermemesinden ve Bulut’un ailesini karşısına alacak olmasından korkar. Yıldız, Elif’in evlilik haberini duyunca havalara uçar. Ancak bu haberi Ardalı ailesinden saklamak gerekmektedir. Yıldız, Elif ile gelinlik seçmeye gittiğinde mağazada Cemre’yle karşılaşır.

Rüya'nın 3. bölümünde; Nuran’ın ölümü Cihan’a büyük bir üzüntü yaşatır. Alaz’a sahip çıkmak, onu koruyup kollamak ve ona yaşatamamış olduğu babalık görevlerini yerine getirmek için kendine söz verir. Alaz’ın ise nefreti dinmek bilmez. Selma ile Cihan’a şantaj yapmaya devam eder. Gülendam, Faysal’la beraber Giray’lar ailesinin holdingine gider. Bu beklenmedik ziyarette Gülendam’ın yaptığı teklif Ruhşan’ı şaşırtır. Ruhşan, Elif ve Bulut’u ayırmak için nasıl bir işbirliği içine girecektir? Selami yıkılan gururunu tamir etmek için İnan ve İsa’ya gözdağı verir. Faysal ise ailesini bu durumdan korumak için Gülendam ile birlikte planını hayata geçirir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!