Rutini bozan gelişmeler

Akşam saatlerine kadar Uranüs ve Güneş arasındaki olumlu etkileşim nedeniyle daha yenilikçiyiz ve rutini bozmak niyetindeyiz.

Haberin Devamı

Yeni şeyler denemeye, yeni fikirlere, yeni tarzlara açığız. Alışılmadık ufak tefek gelişmeler, bazılarımız için sürprizler söz konusu olabilir. Ancak akşam saatleri fikir çatışmaları devreye girerek pembe bulutları dağıtabilir.
Duyguları kontrol etmek-
te, sakinliği koruyarak ilişkileri germemekte fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir. Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir. Belli bir çabayı destekleyebilir ya da yardım edebilirsiniz, ancak bu durumun bir ilişkinize zarar verme riski de var! Hangi alanlarda mücadele edeceğinizi net şekilde belirlemelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa
Yaratıcı, maddi veya romantik planlar yapma konusunda kendinize fazlasıyla güveniyor olabileceğiniz bir cuma günü. Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var ve geleceğe yönelik sözler ilişkilerinizi güçlendirebilir. Zamanlamanız mükemmel. Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

İkizler
Sanatsal, yaratıcı veya ekonomik başlıklarda ilerleyebilmek için öncelikle marşa basmanız lazım. Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavsiyeler veren kişiler olabilir. İmajınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız. Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Yengeç
Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor. Durumları kendi ihtiyaçlarınıza uyarlayabilecek değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz. İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz. Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz. Ödün vermeniz ve talepleri geri çevirememeniz sevdiğiniz bir kişiyle sorun yaşamanıza neden olabilir.
 
Aslan
Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz. Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz. Bir iş gezisi veya görüşme anlamını aşan sözler sarf etmemeniz yararlı sonuçlar doğurabilir. Sizden beklenen talepleri karşılaşmanıza yardım edecek ilişkileriniz var ancak iş bölümünün adil yapılması gerekiyor.

Haberin Devamı

Başak
Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz. Kıyamet balonu da patladı, artık bir karar vermeniz gerekiyor sanırım Niobe’ce. Başkalarını etkileyebilecek kararlar almadan önce, onların neler olmasını istediklerini de öğrenmelisiniz. İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınız ön planda.

Terazi
İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var. Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir. İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız. Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Belli başlı bir mutlu son yolda! Ancak, şampanyayı patlatmadan önce çekin elinize ulaşmasını beklemenizde fayda var. Yakinen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun. Dikkat çekici fikirlere ve geleceğinize yönelik planlara odaklanmalısınız.

Yay
Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın. Kendinizi ve hizmetlerinizi lanse etmekten sizi kimse alıkoyamaz! Dinlenileceksiniz. Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir. Diğerlerinin fikir ve düşüncelerini de dikkate almalısınız. Sezgilerinize güvenin.

Oğlak
Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya kârlı alışverişler yapabilirsiniz. İncelemede kalmanız doğru yolu yanlışından ayırmanıza yardım edecektir. Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız. Gerçeklerden ve doğrulardan ayrılmamanız doğru yolu bulmanızı sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Kova
Çok yakında gurur duyacağınız veya sevinçten bağırmak isteyebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin. Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz. Evinizde ekstra kazançlar elde etmenize veya rahat bir ortam yaratmanıza yardım edebilecek değişiklikler ya da çalışmalar yapabilirsiniz.

Balık
Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Kendinizi tekrar ediyor veya rutin şekilde devam ediyorsanız başkaları bu durumu fark edebilir. Doğru zamanı yakalamalısınız. İlginç fikirleri, yaratıcı çalışmalarla sentezlemeniz istediğiniz desteği bulmanızı sağlayabilir. Aşk hayatınız ön planda veya sosyal anlamda tatminkâr ilişkiler kurulabilir.

Yazarın Tüm Yazıları