Rutin beklentilerin dışında

Yay burcundaki Uranüs, sabah saatlerinde ilham veren fikirleri, değişikliği ve yaratıcılığı körüklerken, hoş sürprizleri gündemimize taşıyabilir.

Haberin Devamı

Ancak ilerleyen saatlerde bu olumlu tablo değişecek.
Bugün rutin akışında ya da alıştığımız şekilde ilerlemeyen olaylarla karşılaşabiliriz.
Gün içerisinde durum zaman zaman gerilime açık hale gelse de, detaylara takılmak yerine olumlu düşünmemizde fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ
Çevrenizdeki kişilere takdirinizi göstermeniz, aynı şekilde karşılık görmenizi sağlayacaktır. Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz, baskı ve stres nedeni olabilir. Zamanı iyi değerlendirmeli, rutine bağlı kalmaya çalışmalısınız. Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

BOĞA
Çevrenizdeki kişiler yardıma hazır, sadece istemeniz gerekli! İşleri farklı şekilde ele almanız gerekiyor. Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız, yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir. Bazı kişiler sizi kıskanabilir. Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın işbirlikçiye dönüşmesini sağlayabilir.

İKİZLER
Oklar hedeflerini vurmak üzere, size düşen harekete geçmek! Başkalarına yardım etme yöntemlerinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Zaman, hizmet veya fiziksel güç gerektiren iş paylaşımlarına açık olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun. İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız, politik olmanız gerekiyor.

YENGEÇ
Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz. Yaratıcı plan ya da projeler, farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

ASLAN
Bazı fikir ya da planlarınız, destek görmeyebilir. Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir ve grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar ve fikir alışverişleri, kişisel kararlar almanıza neden olabilir.

BAŞAK
Çevrenizi olumlu etkileyecek projelerde ve planlarda yer almaya çalışmalısınız. Grubun bir parçası olduğunuzu ispatlamanız gerekiyor. Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının. Olayların doğal şekilde ilerleyebilmesi için daha sabırlı ve anlayışlı olmalısınız.

Haberin Devamı

TERAZİ
Arkadaşlarınızla planlar yapmanız ve gelecek planlarınızı tartışmanız, fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardım edebilir. Eski konular, hayallerinizin peşinden gitmenizi engellememeli. Askıda kalan sorunları çözmeli ve geçmişi geride bırakmalısınız.

AKREP
Romantik veya yaratıcılık gerektiren bir durum, uzun vadeli veya kârlı bir hal almak üzere, bilginize! Kişisel amaçlarınıza odaklanmalı ve planlarınızı hayatınıza dahil etmek istediğiniz bir kişiyle paylaşmalısınız. Nerede durduğunuzu görmeniz ve yolunuzun üzerindeki engellerden kurtulmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda olumlu yönde bir değişiklik söz konusu olabilir!

YAY
Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız. Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir. Bir yakınınızla aranızda gelişen ani olaylar, ilişkinin gelişmesi veya kopması (bu daha düşük ihtimal) yönünde tesir gösterebilir. Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

OĞLAK
İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz. Açık sözlü olmanız ve fikirlerinizi net şekilde ortaya koymanız, hayatınızı zorlaştıran bazı sorunların sona ermesine yardım edebilir. Son derece yararlı tavsiyeler alabileceğiniz bir gün!

KOVA
Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz. Dikkatle dinlemeli, araştırmalı ve sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Maddi durumunuzu ilgilendiren değişiklikler sizi rahatlatabilir ve yaşam standartlarınızı geliştirmenizi sağlayabilir.

BALIK
Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir. Duygularınız, mantıklı karar almanızı engelliyor. Olayları her açıdan ele almalı, kendiniz ve çevreniz için en doğru kararı vermelisiniz. Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Yazarın Tüm Yazıları