Rüştü Trabzon maçına yetişir

Güncelleme Tarihi:

Rüştü Trabzon maçına yetişir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2007 14:11

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, (A) Milli Futbol Takımı'ndan Moldova karşısında galibiyet beklediklerini, beraberliğin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Kenan Öner, siyah-beyazlı kulübün Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Moldova maçına değinen Öner, “Şanssız bir gol yedik. Galibiyet bekliyorduk ama olmadı. Milli takım için her şey bitmiş değil. 3 takım gruptan çıkmak için mücadele ediyor. Milli takımımızın gruptan çıkacağına inanıyoruz”' dedi.

“TRABZONSPOR MAÇI ZOR GEÇECEK”

Ligin 9. haftasında 20 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Trabzonspor maçına da değinen Öner, bu karşılaşmanın zor geçeceğini söyledi.
Milli maçlar sonrası konsantrasyon eksikliğinin yaşandığını ifade eden Öner, “Ayrıca Trabzonspor seyircisiz oynamaya alışık. Seyircisiz oynamak bizim için zor oluyor. Her şeye rağmen Trabzon'a kazanmak için gideceğiz” diye konuştu.

“RÜŞTÜ TRABZONSPOR MAÇINA YETİŞİR”

Milli takımda kaleci Hakan'ın sakatlandığı, Rüştü'nün de sakatlığının bulunduğunun hatırlatılması ve siyah-beyazlı takımda kaleci krizi yaşanıp yaşanmayacağının sorulması üzerine Öner, “Hakan'ın durumunu tam olarak bilemiyoruz. Rüştü, Trabzonspor maçına kadar düzelir ve bu karşılaşmaya yetişir” dedi.

“ERTUĞRUL HOCAYA GÜVENİYORUZ”

Kenan Öner, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'a güvendiklerini ve başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam'a inandıkları için takımın başına getirdiklerini ifade eden Öner, “İnşallah Ertuğrul hocayla büyük başarılara imza atacağız” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!