Rüstü imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Rüstü imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe, kalecisini üç yıllığına bağladı, Moshoeu ve Faruk'un peşine düştü

Sarı lacivertliler ilk yarının bitimiyle birlikte transfer taarruzuna başladı. Başarılı file bekçisi ile 3 milyon 750 bin dolara üç yıllık sözleşme imzalayan F.Bahçe, Kocaelispor Başkanı Sefa Sirmen ile Moshoeu'ya karşılık Sabin İlie, Faruk'a karşılık da Tarık'ın takası görüşülecek.

Küçük bitirdi

Fenerbahçe, ligin ilk yarısının sonunda transfere hızlı başladı. Başarılı file bekçisi Rüştü Rençber dün kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. G.Birliği maçı öncesinde yönetimle görüşen ve prensipte anlaşan Rüştü, Başkan Vefa Küçük'ün yanında 3 milyon 750 bin dolara resmi imzasını attı.

Uludağ'a gidiyor

İlk yarıda mükemmel bir performans gösteren ve takımın devreyi lider tamamlamasında önemli pay sahibi olan kaleci Rüştü, yurt içi ve yurt dışından gelen teklifleri reddederek, sarı lacivertli renkleri tercih etti. Rüştü, cumartesi günü eşi ile birlikte tatil için Uludağ'a gidecek ve yılbaşını burada geçirecek.

Transfer atağı

Öte yandan Fenerbahçe'de dış transfer çalışmaları da hızla sürdürülüyor. Sarı lacivertli yönetimin Kocaelisporlu Mosheou ile Faruk'a karşılık Sabin İlie ile Tarık'ı takas etmeyi teklif ettiği öğrenildi. İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü ve transferin an meselesi olduğu bildirildi.

Başkanlar görüşüyor

Kocaelispor Kulübü Başkanı Sefa Sirmen'le Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in, transferle ilgili pazarlığa oturdukları ve prensipte anlaştıkları kaydedildi. İki kulüp yöneticilerinin bugün takas konusunu görüşup konuyu sonuca bağlamaları bekleniyor.

İç transfer tamam

Bu arada İkinci Başkan Küçük, Fenerbahçe'nin ligin ikinci yarısında da başarılı olması için yönetimin tüm imkanları seferber ettiğini belirterek, ‘‘Daha önce de Okocha, Mustafa Doğan ve Högh ile Ankara'da sözleşme imzaladık. Transfer zamanı gelmeden iç transferi büyük ölçüde bitirdik’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!