Ruslar'dan Hüseyin'e 2.5 milyon euro

Güncelleme Tarihi:

Ruslardan Hüseyine 2.5 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 15:28

Avrupa'da, Afrika'da ve Asya'da birçok futbolcu ile görüşen ve çoğu ile prensip anlaşmasına varmasına karşın imza attıramayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın aklı Brezilya'da kaldı.

Haberin Devamı

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına ligin bitiminden yaklaşık 1 ay önce başlayan ancak henüz Ceyhun Gülselam dışında hiç bir futbolcu ile resmi sözleşme imzalayamayan Trabzonspor'da yönetim ve Teknik Direktör Ersun Yanal, kara kara düşünüyor.

Belçika'nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Gustavo Colman, İsviçre'nin Basel takımından Daniel Majstoroviç ve Hırvatistan'ın Hajduk Split takımından Ante Rukavina ile prensip anlaşmasına varan yönetim, bu futbolcuların tümünde çeşitli sorunlarla karşılaştı. Bu sorunlar üzerine alternatifler üzerine yoğunlaşan yönetimin Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ısrarıyla rotasını yeniden Brezilya'ya döndürdüğü öğrenildi.

Daha önce yapılan bir çok Brezilya seferinden eli boş dönen Trabzonspor'da mevcut yönetimin de Brezilya'ya yönelmesi camiada hayal kırıklığı yarattı. Fernandao ve Alex için İnternacional takımına yeni bir teklifte bulunulduğu öğrenildi. Fernandao ve Alex'in ismi devre arasında da Trabzonspor'un gündemine gelmiş, ancak İnternacional kulübünün yüksek fiyat istemesi üzerine bu transferlerden vazgeçilmişti.

Haberin Devamı

HÜSEYİN İÇİN SATÜRN PARAYLA GELİYOR

Trabzonspor'da kaptan Hüseyin'e talip olanların sayısı her geçen gün artıyor. Bordo - mavili yönetimin de yüksek bonservis bedeli getirmesi halinde satmayı düşündüğü futbolcu için Yunanistan'ın AEK kulübünün ardından şimdi de Rusya'nın Satürn kulübü ciddi bir teklifle geliyor.

Cumartesi günü menajerler aracılığı ile Trabzonspor kulübüne 2.5 Milyon Euro'luk bir teklifte bulunacak olan Rus kulübünün, Hüseyin'le de görüştüğü ve "Kulübümle anlaşın, ben gelirim" cevabını aldığı öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin de 2.5 Milyon Euro'luk teklife sıcak baktığı belirtilirken, AEK kulübünün banservis bedeli nedeniyle bu transferi şimdilik beklemeye aldığı öğrenildi.

UMUT BULUT SABIRSIZLANIYOR

Trabzonspor forması altında geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 14 gol atan Umut Bulut, yeni sezonda daha iddialı olacaklarına inandığını söyledi. Umut, yapılacak yeni transferlerle takımdaki rekabetin artacağına inandığını belirterek, "Bu yıl taraftarlarımızı çok üzdük ancak geleck yıl herşey çok farklı olacak. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezona şampiyonluk parolası ile başlayacağız. Taraftarlarımıza çok kaliteli bir futbol izlettirmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

ADNAN VE HÜSEYİN EVLENİYOR

Trabzonspor'da Umut ve Tolga Zengin'den sonra Adnan ve Kaptan Hüseyin de evleniyor. Adnan, yarın akşam Samsun'da yapacağı düğünle bekarlığa veda ederken Hüseyin ise Pazar günü Trabzon'da evliler kervanına katılacak. Her iki futbolcunun da düğün törenlerine takım arkadaşları ve spor camiasından önemli isimlerin katılması bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor yönetimi, geçtiğimiz gün oynanan UEFA Kupası finalinde Glasgow Rangers'ı 2 - 0 mağlup ederek kupayı kazanma başarısı gösteren Zenit'te forma giyen eski kaptanı Fatih Tekke için resmi internet sitesi aracılığı ile bir tebrik mesajı yayınladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!