"Ruslar devreye girince..."

Güncelleme Tarihi:

Ruslar devreye girince...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 14:51

Beşiktaş'a transferi son anda suya düşen Nene ile ilgili siyah beyazlı yönetici Seyit Ateş'ten çok önemli açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, transferin son gününde Nene için önemli bir girişimde bulundu. Sabahın erken saatlerinde Brezilyalı futbolcuyla el sıkışan siyah beyazlılar, Paris'e Nene'yi almak için özel bir uçak gönderdi. Ancak araya tanıdık bir isim girdi ve resmiyete dökülmek üzere olan transfer bir anda bozuldu.
 
NENE'Yİ ALMAK İÇİN PARİS'E ÖZEL UÇAK GİTTİ

Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, "Size dün yaptığım açıklamada olduğu gibi Nene'yle anlaşmıştık ve Nene akşam saatlerinde İstanbul'a inecek uçaklardan bir tanesinde olacaktı. Futbolcuyu almak için Paris'e özel bir uçak gönderdik. Futbolcuyla sabah saatlerinde her konuda anlaşmıştık; ancak son dakikada araya başka bir teklif girdi. Spartak Moskova'dan gelen teklif işi bozdu. Rus Kulübü son dakikada 6 milyon euroluk bir teklif veriyor. Bunu anlayabilmek mümkün değil. Beşiktaş, anlaşma yaptıktan sonra son bir kaç saat içerisinde bir başka takımın teklifte bulunması başka şeyleri insanın aklına getiriyor" dedi.
 
JORGE MENDES Mİ ARAYA GİRDİ?
 
Seyit Ateş, "Bir iddia var. Gerçek olup olmadığını araştırıyoruz. Buna göre takımımızdaki Portekizli futbolcuların menajerliğini yapan Jorge Mendes, araya giriyor ve Spartak Moskova adına PSG'ye Nene için teklif getiriyor. Amaç gerçekten Nene'yi transfer etmek değil. Beşiktaş'ın işini bozmak. Quaresma ve Almedia'yla ilgili konuda, özellikle de Almeida'nın Rusya'ya transferinin gerçekleşmemesinden sonra Mendes'in böyle bir yola başvurduğu iddia ediliyor. Adı üzerinde iddia; ancak araştırıyoruz. Eğer gerçekse gerekenleri fazlasıyla yapacağız" şeklinde konuştu.
 
NENE'YLE YILLIK 1.5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA 3 YILLIK ANLAŞMA YAPTIK, PSG'YLE 3 MİLYON EUROYA EL SIKIŞMIŞTIK  
 
Seyit Ateş, Nene ve kulübü Paris St. Germain'la kesin anlaştıklarının altını bir kez daha çizerken, "Nene'yle 3 yıllık anlaşma yapmıştık. Bizden yılda 1.5 milyon euro kazanacaktı. Kulubü PSG'yle ise 3 milyon euro sözleşme fesih bedeli konusunda el sıkıştık. Özel uçağımız Paris'e Nene'yi almaya gitti; ancak son dakikada Spartak Moskova çıktı ve fuyatı 6 milyon euroya yükseltti. Bitti dediğimiz transfer gerçekleşmedi. Bunun arkasında Mendes olduğu iddia ediliyor. Araştırıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!