Ruhum tatilde kaldı

KISA süren bayram tatili Başkentlileri memnun etmedi. Ankara’ya dönen bedenler, ruhlarını tatilde bırakıp, Twitter’da cıvıldamaya başladı.

Haberin Devamı

Tatil sonrası cıvıltılarında Başkenti tanımlayan tweetçiler arasında hayatının kabusa döndüğünü söyleyen de var, sinir bozucu sessiz yalnızlıktan şikayet eden de... Kente her dönüşünde karamsarlığa kapılan @kvlcmctn şöyle cıvıldıyor: “Geri dönülen şehrin Ankara olması nedeniyle tatil dönüşü iyice büyük bir kabusa döner! Of...” Tam aksini düşünenler de var. @a_ASsLI’nın “Tatil dönüşü millet yas tutar, ben Ankara’ya kavuşuyorum diye içten içe sevinirim. Öyle de seviyorum bu şehri. Normal mi ki?” cıvıltısı sıkılgan Başkentliler’e muhalefet ediyor. @Hilaldiyorkii de tatil boyu kentten ayrılamamaktan muzdarip...

@AsliDelice Her tatil dönüşü “Ankara’dan daha sıkıcı bir şehir yok” duygusuna kapılırım.
@kvlcmctn Geri dönülen şehrin Ankara olması nedeniyle tatil dönüşü iyice büyük bir kabusa döner! Of...
@zhldurusu Tatil dönüşü, Bodrum’dan gelip Ankara ‘nın kapalı havasına, sinir bozucu sessiz yalnızlığına maruz kalmak demektir.
@Hilaldiyorkii Tatil dönüşü “Yine Ankaradayım” diyemem. Çünkü Ankara’dan dışarı mı çıktım sanki?
@a_ASsLI Tatil dönüşü millet yas tutar, ben Ankara’ya kavuşuyorum diye içten içe sevinirim. Öyle de seviyorum bu şehri. Normal mi ki?

Haberin Devamı

Sıfır trafik politikası

ANKARA Hürriyet’in “Trafik de bayram yaptı” manşeti ile okurlarına ulaştırdığı sakin Başkent manzaraları, Twitter alemini de mutlu etti. Boş kalan ana arterlerden cıvıldayan Ankaralılar, şaşkınlıkla birlikte kentin “bayram halinin” kalıcı olmasını istiyor. @MuratArikanli cıvıldıyor: “Hiç trafik yok. Ankara hep böyle ol lütfen...” @demiray_dilsah ise şaşkınlığını gizleyemiyor: “Ankara’da trafik yok ve yollar bomboş. Çok şaşırdım.” Umuyoruz, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmete sunduğu tünel, viyadük ve bulvar ve kavşaklar “Sıfır trafik politikası”na katkı sağlar.

@htecimel Ankara belki de senenin en cansız günlerini yaşıyor. Sıfır trafik, sıfır kalabalık, sıfır hengame...
@MuratArikanli Hiç trafik yok. Ankara hep böyle ol lütfen...
@emreeozkul Trafik olmayınca biraz yaşanabilir oldun Ankara.
@beyzbasri Ankara ne güzel böyle kimsecikler yok, trafik yok.
@demiray_dilsah Ankara’da trafik yok ve yollar bomboş. Çok şaşırdım.
@Pskhayrunnisa Ankara resmen hayalet şehir oldu. Her yer bomboş, trafik denen bir şey yok.
@Oktayydemir Bayramda şehir dışına çıkanlar, Ankara trafiği böyle daha bir hoş. Ne kadar işiniz varsa, biz hallederiz. Valla bak.. Siz biraz daha takılın.

Yazarın Tüm Yazıları