Ruhlarını kazandılar

Güncelleme Tarihi:

Ruhlarını kazandılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2004 01:12

Lucescu, ‘‘Verilen penaltı penaltı değildi. Ama 2 penaltımız verilmedi. Ahmed ve İlie adına sevindim. Güçlü bir şekilde geri dönen takımım var’’ dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, çok zor şartlarda güzel bir maç oynandığını belirtirken şöyle konuştu: ‘‘Kazanmayı hakettik. Maça bazı handikaplarla çıktık. Bu dönemde yaptığımız her hatada ceza yiyoruz. Oyuncularım bu maçta ruhlarını geri kazandılar. İlk yarıda bize verilen penaltı penaltı değildi. Ama ikinci yarıda iki tane penaltımız verilmedi.

İyi bir ekibiz

Bunlar kendi düşüncelerim. Televizyondan izleyince daha farklı yorum yapabilirim. İlie açısından çok mutluyum. Bu sahada çok güzel hareketler yaptı. Ahmed Hassan adına da mutluyum. Bir süre aramızda yoktu. Ama attığı gol ile aramıza geri döndü. 4 tane oyuncumuz yoktu. Ama onların yerine oynayan futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar.

Bu da iyi bir ekip olduğumuzu gösterir. Potansiyeli yüksek bir takımız. Rakibimiz fizik olarak iyi bir takım. İlk golde bizi zor duruma düşürdüler. Ama sonlara doğru yoruldular. Bence hakedilmiş bir zafer. Güçlü bir şekilde geri dönen bir takımım var. Maçın bugüne ertelenmesini ben istedim. Zaten federasyon da böyle bir karar verdi.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!