Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından bahar konseri hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından bahar konseri hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2018 11:31

Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından bahar konseri hazırlığı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli ilçesindeki Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin danışanları, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa '3. Geleneksel Bahara Merhaba Konseri' için çalışmalarını sürdürüyor.

Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Topluluğu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticilerinden Emrah Çevirgen'in çalıştırdığını belirten Çalışkan, "Nazilli Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz 2011'den bu yana Nazilli'miz ve çevre ilçelerimizde bulunan danışanlarımıza hizmet vermektedir. Merkezimiz 1 psikiyatri uzmanı, 2 psikolog, 1 sosyal hizmet uzmanı, 2 hemşire, 1 tıbbi sekreter ve 5 personel ile faaliyetlerine devam etmektedir. Merkezimiz haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde gündüz hizmet vermektedir. Merkezimizden bipolar, duygu durum bozukluğu ve psikoz tanısına sahip olan danışanlarımız yararlanmaktadırlar. Halk eğitim Merkezi Müdürlüğümüzden gelen usta öğreticilerimiz danışanlarımıza elişleri, el sanatları ve Türk Halk Müziği kursları vermektedirler" dedi.

Eğitmen Çevirgen ise, "13 Mart akşamı Nazilli Belediyesi Tiyatro salonunda sahne alacağız. Bütün halkımızı danışanlarımızın 3 Geleneksel Bahar Konserini izlemeye davet ediyoruz ve bekliyoruz" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!