Rötarlı tatilci

Fatoş Güney de tatilini erteleyenlerden...

Torba’daki evine gitmek için eylül ayının gelmesini bekleyen Güney, geçtiğimiz gün Türkbükü’nde karşımıza çıktı. Maça Kızı’nda arkadaşlarıyla buluşan, ardından sahilde kısa bir yürüyüş yapan Fatoş Hanım, eylül sonuna kadar Bodrum’da kalacakmış.

El ayak çekilince

Melissa Mızraklı, sevgilisi Umut Elçioğlu ile tatile çıkmak için kalabalığın çekilmesini bekledi. Sonunda beklenilen zaman geldi ve ikili Bodrum’un yolunu tuttu. Geçtiğimiz hafta sonu Türkbükü’ne giden sevgililer, şimdilerde geçen haftalara oranlara sessizleşen Bodrum plajlarında keyif sürüyor.

Düğünden sete

Sevinç Erbulak, hayatını dört yıldır birlikte olduğu avukat Dalin Midyat ile birleştirdi. Önceki gün Kavacık Tema Vakfı Doğa Parkı’nda gerçekleşen düğün törenine Aysun Kayacı, Fatih Aksoy, Buket Dereoğlu, Erol Günaydın, Haldun Dormen, Müjdat Gezen gibi pek çok ünlü isim katıldı. Konuklarına bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Erbulak, balayı seyahatini soranlara da şaşırtıcı bir yanıt verdi: ‘Çat Kapı adlı dizimizin seti olduğu için yarın 12.00’de çekimlerde olmam gerekiyor. Biz bu programları hesaplamış, balayımızı bir ay önce Bodrum’da yapmıştık.’

Hocası Ayten Gökçer

‘Çat Kapı’ dizisiyle beraber podyumlardan oyunculuğa geçiş yapan Aysun Kayacı da düğündeydi. Oyunculuğu her geçen gün daha da ciddiye alan, artık sadece çok özel defilelerde podyuma çıkacağını belirten Kayacı, ‘Bundan böyle fazla mankenlik yapmayacağım. Artık oyunculuk alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Yola Metin Akpınar, Ayten Gökçer gibi usta sanatçılarla çıktım. Önümüzdeki günlerde de Ayten Gökçer’den oyunculuk dersleri almak istiyorum’ diyor.

Fuarın yıldızları

TÜYAP Beylikdüzü fuar merkezinde gerçekleşen Hazır Giyim fuarında Vela İçgiyim standının açılışına katılan Tuğba Özay ve Vahe Kılıçarslan büyük ilgi topladı. Vela Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hekimoğlu ile birlikte açılışı yapan mankenler, bir de mini defilede görev aldı.

20 yıl geride kaldı

Bodrum’un klasik adreslerinden Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’un 20’nci yılı, geçtiğimiz gün özel bir davetle kutlandı. Davette işletmeci Cemal Yarar ve patron Zafer Tarlan yakın dostlarını ağırladı.

Sessizliği özlemiş

Yıllar önce İstanbul’dan kopup Bodrum’a yerleşen Akrep Nalan, sezon sonuna gelinip de ortalık sakinleşince evinden çıktı ve Türkbükü sahillerinde kendini göstermeye başladı. Sanatçı arkadaşı Nuri Sesigüzel’le Maça Kızı’nın iskelesinde bir yandan güneşlenip bir yandan sohbet eden sanatçı, sessizliği epey özlemiş görünüyordu.

Tatil bitmiyor

Murat-Hande Başoğlu çifti, babaları Ayhan Bermek’in Türkbükü’ndeki evinde tatillerine devam ediyor. Son bir haftada hızla boşalmaya başlayan Bodrum sahillerinin tadını asıl şimdi çıkarmaya başladıklarını söyleyen Başoğlu çifti, birkaç hafta daha İstanbul’a dönmeyecekmiş.
Yazarın Tüm Yazıları