Ronaldo'nun büyük sırrı

Güncelleme Tarihi:

Ronaldonun büyük sırrı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2010 00:00

İnternette baba olduğunu duyuran Portekizli futbolcu, oğlunu kimin dünyaya getirdiğini ise açıklamıyor.

Haberin Devamı

DÜNYA basını, sosyal paylaşım sitelerinden baba olduğunu açıklayan Cristiano Ronaldo’nun çocuğunun annesini bulmaya çalışıyor. Çapkınlığı ile tanınan Portekizli yıldızın yeni dünyaya gelen oğlunun, ünlü birinden, saati 400 Sterlin’e çalışan bir escort kadından veya herhangi bir sokak kızından da olabileceği belirtiliyor.

Buna göre, 25 yaşındaki futbolcunun çocuğunu, geçen yıl eylül ayında Real Madrid’de oynarken yapmış olabileceği hesaplandı. O sıralarda İspanyol sevgilisi Nereida Gallordo’yu yeni terkeden yıldız, İtalyan Raffaella Pico (21) ile çıkmıştı. Ancak Ronaldo ABD’de iken Paris Hilton ve Kim Kardashian ile de beraber görüntülenmişti.

Buna karşılık meraklılar, “Paris Hilton veya Kim Kardashian gizli anne olsaydı, hamile olmalarından bu anlaşılırdı” diye yorum yaptılar. Diğer anne adayları ise, tv yıldızı Imogen Thomas, üniversite öğrencisi Olivia Saunders, ABD’li artist Tina Powers, yine ABD’li model Niki Ghazian, Brezilyalı güzel Raica Oliveira ve İtalyan model Letizia Filippi.

Şu ana dek annenin kimliğini gizli tutan yıldız futbolcu, çocuğunu Portekiz’de ailesinin yanında yetiştirmeye karar verdi. Dünya Kupası başlamadan hemen önce doğan çocuğun annesinin, Ronaldo ile velayet konusunda anlaştığı da öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!