Ronaldo şok eden istek

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo şok eden istek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 00:42

Portekizli, bir senede net 20 milyon Euro talep etti. Ayrıca Cristiano Ronaldo, Real Madrid’in onun üzerinden elde ettiği 17 milyon Euro’luk reklam gelirinin de peşine düştü.

Haberin Devamı

VE Ronaldo, zam istiyor... Real Madrid’in dünya genelinde milyonlarca hayranı bulunan yıldızı Cristiano Ronaldo, senelik ücretini artırma amacında... Bunun ana sebebi ise, Portekizli futbolcunun kulübüyle yola devam etme konusunda aklında soru işaretlerinin bulunması... Öyle ki Ronaldo eski kulübü Manchester United’ın kapılarının, kendisine sonuna kadar açık olduğunu biliyor. Ve tecrübeli oyuncu bu nedenle, şu anki takımı Real Madrid’e rest çekiyor.

EN ÇOK KAZANAN OLMAK İSTİYOR

BU doğrultuda hareket eden Cristiano Ronaldo, İspanyol deviyle yola devam etmek için akıl almaz bir senelik ücret talebinde bulundu. Bir yıllığına 20 milyon Euro talep eden yıldız futbolcu, bu ücretin yanı sıra kulübün kendisi üzerinden kazandığı senelik 17 milyon Euro’luk reklam haklarının da tamamını istedi.
Futbol tarihinin en çok kazanan ismi olmak isteyen Cristiano Ronaldo bu teklifini onay alırsa bir yılda 37 milyon Euro’luk bir kazancın sahibi olacak.

Haberin Devamı

MESSI’YLE PARADA DA RAKİPLER

REAL Madrid formasıyla 201 gol kaydeden Cristiano Ronaldo’nun, en büyük rakibi Lionel Messi’nin 16 milyon Euro + yıllık reklam gelirinin tamamını almasından dolayı mega bir anlaşma istediği de gelen haberler arasında...
2009 yılında 94 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle dünya futbol tarihinin en pahalı transferi unvanının sahibi olan Ronaldo’nun eflatun beyazlı ekiple 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Jose Mourinho’yu hiç umursamıyorum

CRISTIANO Ronaldo, kendisi hakkında konuşan eski teknik direktörü Mourinho’yu umursamadığını söyledi. Başarılı futbolcu, Mourinho’nun, “Ronaldo ile her teknik adam ve oyuncusunun arasında geçebilecek çok basit ve temel konuda bir kez konuştum. Sanırım her şeyi en iyi kendisinin bildiğini sanıyor” sözlerini yanıtladı.
Ronaldo, “Sizce ben bunu umursuyor muyum? Sadece milli takımın durumunu umursuyorum. Hakkımda eleştiriler hep olacaktır. Başkalarının düşünceleri işte” dedi.

Mesut Özil: ‘Dünyanın en iyi futbolcusu Cristiano’

GERİDE kalan sezonu ve takım arkadaşlarını değerlendiren Real Madrid’in yıldızı Mesut Özil, Ronaldo’ya övgüler yağdırdı. Portekizli’nin dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu dile getiren Özil, “Antrenmanda her gün onu görüyorum. O sahada sadece topla iyi numaralar yapmıyor, Real Madrid için çok önemli gollerin altına imzasını da atıyor” dedi. Mesut sözlerini, “Ronaldo gerçekten, bu sene her şeyi hak etti. Real Madrid’de kalıp kalmayacağı konusunda fikir belirtmem mümkün değil ama sözleşmesi devam ediyor” diye bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!