Romen çıkarması: 0-1

Güncelleme Tarihi:

Romen çıkarması: 0-1
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 18:56

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Fenerbahçe deplasmanda Romanya'nın Steaua Bükreş takımını 58.dakikada Kazım'ın golüyle 1-0 yendi.

Haberin Devamı

İşte Kazım'ın golü / İzleyin

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları / CANLI

Stat: Steaua
Hakemler: Douglas McDonald, William Conquer, Graham Chambers (İskoçya)
Steaua Bükreş: Zapata, Golanski, Baciu, Ghionea, Rada, Szekely (Dk. 67 Moreno), Bicfalvi (Dk. 43 Oniçaş), Juan Toja, Nicolita , Surdu, Kapetanos
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Mehmet, Cristian, Emre, Dos Santos (Dk. 90 Ali Bilgin), Özer (Dk. 71 Vederson), Kazım (Dk. 86 Selçuk)
Gol: Dk. 59 Kazım (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 19 Bicfalvi, Dk. 37 Golanski, Dk. 88 Juan Toja (Steaua Bükreş), Dk. 28 Lugano, Dk. 45 Kazım, Dk. 82 Emre, Dk. 90 artı 1 Gökhan (Fenerbahçe)

Haberin Devamı

H Grubu'nda oluşan yeni puan durumu:

Fenerbahçe 3 maç 6 puan

Sheriff 3 maç 4 puan

Twente 3 maç 4 puan

Steaua Bükreş 3 maç 2 puan

Stat: Steaua

MAÇTAN AYRINTILAR

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda Steaua Bükreş ile yaptığı maçta, sakatlığı nedeniyle dünkü antrenmanı tamamlayamayan Semih forma giyemedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, dünkü antrenmanı sağ ayak bileğindeki ağrı nedeniyle tamamlayamayan Semih'i maç kadrosuna almadı. Daum, Semih'in yerine ilk 11'de Özer'e görev verdi.

KAZIM TEK FORVET

Fenerbahçe'de, Semih'in yokluğunda Kazım tek forvet oynadı. Karşılaşmada Kazım'ın arkasında oynayan Özer, hücuma destek verdi. Mehmet ise sağ kanatta görev yaptı.

ÖZER İLK KEZ İLK 11'DE

Steaua Bükreş maçında ilk 11'de sahaya çıkan Özer Hurmacı, bu sezon ilk kez resmi bir maçta ilk 11'de sarı-lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe'ye bu sezon transfer olan ve sezon başında ameliyat geçiren Özer, bugüne dek ilk 11'de forma giyemedi. Ligde şu ana dek 28 dakika forma giyen Özer, Avrupa kupalarında ise Kadıköy'deki FC Sion maçında yalnızca 1 dakika oynadı.

LUGANO VE BILICA İLK 11'DE OYNADI

Fenerbahçe'de, maç öncesi sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Lugano ve Bilica, karşılaşmada ilk 11'de oynadı. Daum, dünkü son antrenmanda as takımda denediği Lugano ve Bilica'yı Steaua Bükreş maçında ilk 11'de sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Alman teknik adam, Gaziantepspor ile yapılan lig maçında yedek soyundurduğu Dos Santos'a da karşılaşmada ilk 11'de görev verirken, Vederson yedekler arasında yer aldı. Gaziantepspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Önder de Lugano iyileşince yedek kulübesine döndü.

Steaua Bükreş maçında Volkan Babacan, Ali, Selçuk, Deniz ve Uğur da yedek soyundu.

Bu arada, Roberto Carlos sahaya kaptan olarak çıktı.

Öte yandan, Steaua Bükreş takımı sahaya 16 oyuncuyla çıktı.

YILDIRIM DEMİRÖREN DE MAÇTA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçını statta izledi. Özel bir uçakla Bükreş'e gelen Demirören, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl, Fenerbahçeli yönetici Cihan Kamer ile birlikte maçı izlemek üzere locadaki yerini aldı.

Haberin Devamı

STATTA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Karşılaşmanın yapıldığı Steaua Stadı çevresi ve stat içinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Stada gelen yollarda bariyerler koyan güvenlik güçleri, stat çevresine bileti olmayan taraftarları almadı.

Stada girişte de birkaç yerde kontrol yapılırken, taraftarlar üst araması yapıldıktan sonra stada alındı. Türk basın mensuplarına birkaç yerde bilet ve pasaport soran güvenlik güçleri, stada girişte de gazetecilerin çantalarını ve üstlerini aradı.

Bu arada, Steaua Bükreş taraftarlarının, kulübün başkanı George Becali'yi protesto etme hazırlığında oldukları, bu yüzden güvenlik önlemlerinin artırıldığı öğrenildi.

Steaua Bükreşli taraftarlar, maçta Becali aleyhine tezahürat yaptılar.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR KARŞILIKLA ATIŞTI

Fenerbahçeli taraftarların “Becali” diye bağırmaları üzerine Steaua Bükreş taraftarları “Yuh” diye karşılık verdi.

Sarı-lacivertli taraftarların Dinamo Bükreş'i lehine tazahürat yapmaları üzerine Steaua Bükreş taraftarları da “Galatasaray” diye bağırdı.

Fenerbahçeli taraftarlar Steaua Bükreş maçında kendilerine ayrılan tribünü büyük ölçüde doldurdular.

Sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmada takımlarını coşkuyla destekledi. Karşılaşmayı yaklaşık 700 Fenerbahçe taraftarı izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!