Romantik planlar yapabilirsiniz

Yay burcundaki Ay, yalnız uçmak yerine çoğul hareket etmeyi destekliyor.

Haberin Devamı

Başkalarıyla birlikte hareket edebilir, eğlenceli programlar yapabilir, diğerlerine yardım edebilir veya yardım alabiliriz.
Önemli sosyal bağlantılar kurmak veya romantik planlar yapmak için de uygun bir gündeyiz. Oğlak burcuna geçen Venüs de ilişkilerle ilgili konularda daha gerçekçi ve somut adımlar atabilmemiz için uygun üç haftalık bir süreç hazırlıyor olacak.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Toplum içindeki yeriniz ve imajınız ön planda. Önünüzdeki bir işi veya projeyi tamamlamanız, pek çok şeyi aynı anda yapmaya çalışmanızdan daha akıllıca olabilir. Hassas konuların zarafetle ele alınması gerekiyor. Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Boğa
Konuşmaktan kaçınmayın. Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir. Ufukta aşk var! Dış görünüşünüzü yenileyebilir ve kendinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Büyüme, genişleme ve macera eğilimi yüksek!

Haberin Devamı

İkizler
Tüm kararları kendiniz almak isteseniz de, işbirliklerinizi, grup aktivitelerinizi veya ekip çalışmalarını adil ve demokratik şekilde sürdürmelisiniz. Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz. Yaşam tarzınızı geliştirmek zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz. Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir. Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir.

Yengeç
Çevrenizdeki kişilerin zayıf ve kuvvetli yönleri hakkında gerçekçi olmanız hayatınızı kolaylaştırabilir. Başkalarının zayıf yönlerini güçlendirmek sizin sorumluluğunuzda değil, unutmayın! Zamanınızı ve enerjinizi önemsediğiniz ilişkilerinizi güçlendirmek için harcayabilirsiniz. Hayatınızı ve evinizi güzelleştirmek için özgün fikirlerinizi kullanabilirsiniz.

Aslan
Kendi metotlarınız için baskı uygulamadan önce, diğerlerinin görüşlerine de önem vermelisiniz. Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız. Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Başak
Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşça büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Ortak eğlenceler güven, sadakat ve uzun vadeli bağlar içeren arkadaşlıklara neden olabilir. Hassasiyetiniz ve zarafetiniz aynı şekilde karşılık bulabilir. Romantik ilişkiler ve sanatsal konular ön planda.

Haberin Devamı

Terazi
Evle ilgili konular ön planda olabilir. Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz. Zorluklardan kaçmamalısınız. Stresi bertaraf etmek istiyorsanız karşı karşıya olduğunuz sorunlarla yüzleşmelisiniz. Harekete geçerek yüklerin veya baskıların sizi yıldıramayacağını herkese gösterebilirsiniz. Bazı duygularınızda değişim olabilir. Sezgilerinize güvenin.

Akrep
Olumlu kişi ve ilişkilere yönlenmelisiniz. Dışarı çıkıp, plan ve projelerinize ilgi gösteren kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız. Aşk, sanat veya yaratıcılıkla ilgili konularda ibre sizden yana.

Haberin Devamı

Yay
Para, ilişkiler ve sanatsal konular ön planda. Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz. Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız. Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız. Her şeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Oğlak
Önümüzdeki üç hafta boyunca tüm ışıklar üzerinizde! Şov başlıyor! Jestleriniz takdir görebilir ve ödüllendirilebilir. Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz. Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz. Ani bir adım atmadan önce iyi düşünmelisiniz. Eğitimsel çalışmalar ya da felsefi inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Balık
Uzun vadeli planlarınız ve onlara ulaşmak için gerekli türlü alternatif bugünlerde ön planda. Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz. Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Yazarın Tüm Yazıları