Romantik gece

Dizi oyuncusu Yasemin Ergene ve İzzet Özilhan aşkı devam ediyor.

Genç sevgililer önceki akşam Balmumcu’daki Tao adlı mekandaydı. Ünlü söz yazarı Fettahcan’ı gece geç saatlere kadar dinleyen ve romantik şarkılara eşlik eden çift çıkışta, gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Her şey çocuklar için

Ferhat Göçer, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Genel Müdürlüğü’ne bağlı çocuk yuvalarının yaşam koşullarını düzeltmek için başlatılan "Kimsesiz Minik Kalpler İçin El Ele" projesi kapsamında önceki gece bir konser verdi. Haliç Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen konsere Aslı Üstünkaya gibi yardımsever isimler de katıldı. Ücret almadan sahneye çıkan Göçer, seslendirdiği parçalarıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bütün sanatçıları çocuklar için yapılan bu yardım kampanyasına davet eden Göçer’e Rotary Kulubü ile Urfa Belediyesi, birer teşekkür plaketi verdi. Elde edilen gelir Şanlıurfa’daki Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu’na bağışlandı.

Arkadaşına emanet

"Selena" dizisinin güzel oyuncusu Sinem Kobal, önceki gece arkadaşları ile birlikte Tao adlı mekandaydı. Sefa Sirmen’in oğlu Mustafa Sirmen’le dört yıldır flört eden Kobal’ın yanında sevgilisi yoktu. Arkadaşlarıyla eğlenmesine sevgilisinin izin verdiğini belirten Sinem Kobal sabahın ilk ışıklarına kadar bardan ayrılmadı. Kobal, sevgilisi Mustafa Sirmen’in kendisini arkadaşı Güney’e emanet ettiğini belirtti.

Sevgiliyle el ele

Petrolcü Azeri işadamı eşi Şeri Şahnavaz’dan 140 trilyon tazminat alarak boşandığı haberleri çıkan Ceyla Gölcüklü, bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Zeki Tanyeri’yle el ele objektiflere yansıdı. Yan yana fotoğraflarının çekilmemesi için gayret gösteren sevgililer, ısrarlı takip sonucu Nişantaşı’nda bir mekana girerken görüntülendi.

Tarih öne alındı

Ünlü işletmeci Emre Ergani ile nişanlısı Şebnem Işık bayram tatilini fırsat bilip çok sevdikleri St. Tropez’ye gitmişlerdi. Yeni yılı İstanbul’da dostlarıyla birlikte karşılamak isteyen Ergani ve Işık önceki gün İstanbul’a döndü. Özledikleri arkadaşlarıyla Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de buluşan nişanlı çift, düğün tarihlerini öne aldıklarını söyleyerek, önümüzdeki yıl evlenecekleri müjdesini verdi.

Dünya Güzeli Katris’te

Miss Universe 2006 birincisi Porto Riko’lu Zuleyka Rivera Mendoza, İstanbul’daki son gününde çocuklar gibi eğlendi. Cevahir Alışveriş Merkezi’nin içinde bulunan Katris restoranda yemek yiyen Zuleyka güzelliği ile alışveriş merkezini gezmeye gelenlerin dikkatini çekti. Katris’de kağıtta levrek yiyen ve 2 bin dolarlık şarap açtıran Zuleyka, İstanbul’u çok sevdiğini ve en kısa zamanda tekrar geleceğini söyledi.

Dostlara eğlence

Lili Garih, iş ve cemiyet hayatından tanınmış aile dostları için Zorba Taverna’da özel bir gece tertipledi. Yaklaşık 20 davetlinin katıldığı gecede şarkıcı Fedon, seslendirdiği parçalarla konuklara eğlenceli bir gece yaşattı. Gecede aynı zamanda Garon Mafyan’ın eşi Güliz Mafyan’ın da 59’uncu yaş günü de kutlandı.
Yazarın Tüm Yazıları