Roma derbide Lazio'yu perişan etti!

Güncelleme Tarihi:

Roma derbide Lazioyu perişan etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 18:15

İtalya Ligi'nde 31. haftada oynanan derbi karşılaşmasında Lazio ile karşı karşıya geldi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada kazanan 4-1'lik skorla konuk ekip Roma oldu.

Haberin Devamı

Roma'ya galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Stephan El Shaarawy, 64. dakikada Edin Dzeko, 83. dakikada Alessandro Florenzi ve 87. dakikada Diego Perotti kaydetti. Lazio'nun tek golü 75'te Marco Parolo'dan geldi.

Roma derbide Lazioyu perişan etti


Derbiye yedek başlayan Dzeko, 60. dakikada oyuna girdikten sadece 4 dakika sonra fileleri havalandırarak galibiyette pay sahibi oldu. Roma'da maça başlayan Salih Uçan ise mücadelede şans bulamadı.

Roma derbide Lazioyu perişan etti


İlk yarı oldukça etkisiz bir görüntü sergileyen Lazio, ikinci yarı iki farklı geriye düşmesinin ardından Roma kalesinde ciddi tehlikeler yarattı. Lazio, ilk golü bulana kadar iki kez direğe takılırken, farkı bire indirdikten sonra puan getirecek gol ve goller bulamadı. Sonrasında Roma'nın üçüncü ve dördüncü golleri, Lazio'yu yıktı ve maçın kaderi belli oldu. Bu arada Lazio'da Wesley Hoedt, 64 ve 90+94. dakikada gördüğü kartlarla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetin ardından Şampiyonlar Ligi bileti isteyen Roma puanını 63'e yükseltti ve haftayı üçüncü sırada kapattı. Lazio ise 42 puanda kaldı.
İtalya Ligi'nde gelecek hafta Lazio, Palermo'ya konuk olacak. Roma, Bologna'yı ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!