Rojda Demirer ve İlker İnanoğlu 'Acil Aşk Aranıyor' dizisinden ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Rojda Demirer ve İlker İnanoğlu Acil Aşk Aranıyor dizisinden ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 01:21

Rojda Demirer ve İlker İnanoğlu rol aldıkları 'Acil Aşk Aranıyor' dizisinin yeni sezonunda yer almayacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Show TV'de yayınlanan Acil Aşk Aranıyor dizisinde peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Rojda Demirer ve İlker İnanoğlu diziden ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Demirer, ekibine teşekkür ederek, kırgınlığım yok dedi. İnanoğlu'nun ise ayrılığın bir sebebi muhakkak vardır demesi dikkat çekti.

İlker İnanoğlu'nun açıklaması şöyle: Sevgili dostlar. Normalde bu şekil açıklamalar yapmayı sevmeyen biriyim ama sizin eğlence olarak seyrettiğiniz diziler bizim hayatımızı kazandığımız, ailemizi geçindirdiğimiz işimiz. Bu yüzden neden girdiniz neden çıkıyorsunuz diziden derken bu bizim için bir keyif işi olmadığını unutmayın. Bir sebebi muhakkak vardır. Sevgiler.

Rojda Demirer ve İlker İnanoğlu Acil Aşk Aranıyor dizisinden ayrıldı

Rojda Demirer, dizinin sezon finali yaptığı 12 Temmuz günü sosyal medya hesabından bu totoğrafı paylaşarak altına "Hadi bakalım sezon finali için ekran başına az kaldı, özleyeceğiz sizi" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

Rojda Demirer ise sosyal medya hesabından şu noıtu paylaştı 'Acil Aşk Aranıyor'un yeni sezonunda olmayacağımı duyurur, beraber çalıştığım oyuncu arkadaşlarım, ekibim ve Med Yapım'a çalıştığım süre boyunca verdikleri destek için teşekkür ederim. Hiçbir sorun yada mutsuzluk olmadığını, sadece hikayemin artık diziye bir katkısı olmayacağından ötürü bu kararı aldığımızı belirtmek isterim... Bütün Acil Aşk Aranıyor ekibine teşekkürlerimle.'



BAKMADAN GEÇME!