Rocket League Nintendo Switch’e mi geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Rocket League Nintendo Switch’e mi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 15:00

PlayStation 4 ve Xbox One’da oynanabilen Rocket League’nun Nintendo Switch’e gelip gelmeyeceği tartışmalarına Psyonix'in öne çıkan isimlerinden Jeremy Dunham açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Psyonix tarafından geliştirilen Rocket League çıkışından bu yana oldukça büyük bir kitleye kendisini sevdirmiş durumda. Geniş bir oyuncu kitlesine sahip olabilmesi için Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülen oyun eski nesil Nintendo konsollar için çıkmamıştı.

Yeni çıkan Nintendo Switch için gelme ihtimali ise beklenmiyordu fakat IGN’e konuşan Psyonix Nintendo Switch kullanıcılarını sevindirecek bir açıklamada bulundu.

Psyonix’in öne çıkan isimlerinden Jeremy Dunham IGN ile gerçekleştirdiği konuşmada “Biz teknik gereksinimlerin ne olduğunu görmeyi bekliyoruz. Biz, ne gibi bir topluluk beklentisinin olduğunu görmeyi bekliyoruz. Bir bütün olarak topluluğa nasıl bir fayda olur, bunu görmeyi bekliyoruz. Bu yüzden, hala değerlendirme aşamasındayız. Gerçekleşmeyeceğini söylemek için kesinlikle çok erken, aynı zamanda gerçekleşeceğini söylemek için de çok erken.” dedi ve Nintendo Switch çıkalı daha bir ay bile olmadığından da bahsetti.

Haberin Devamı

Yani Rocket League’nin Nintendo Switch’e gelip gelmeyeceği konusunda hala kesin bir bilgi bulunmuyor. 

BAKMADAN GEÇME!