Roberto Hilbert imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Roberto Hilbert imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 14:47

Beşiktaş, Stuttgart'tan transfer ettiği sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

HILBERT BEŞİKTAŞ'TA -GALERİ

ADALI: YURT DIŞI TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ 

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde ilk olarak söz alan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Roberto Hilbert'in iyi bir futbolcu olduğunu söyleyerek, bu transferin camiaya hayırlı olmasını diledi.

Adalı'nın ardından konuşan Roberto Hilbert, "Çok büyük bir camiaya geldim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Kendimi geliştirerek Beşiktaş'ta çok iyi işler yapacağımı düşünüyorum" dedi.

Alman futbolcu bir soru üzerine ise şunları söyledi:

"Almanya'da çok sayıda Türk arkadaşım vardı. Bu yüzden Türk kültürünü yakından tanıyorum."

Hilbert ayrıca, Stuttgart'ta forma giydiği dönemlerde inişli-çıkışlı bir performans sergilediğini belirterek, Beşiktaş'ta başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Öte yandan Alman futbolcu, bir soru üzerine hem sağ, hem de sol kanatta oynayabileceğini ifade etti.

Roberto Hilbert son olarak, teknik direktör Bernd Schuster'in ve Alman futbolcuların Beşiktaş'ta olmasının kendisi için bir avantaj olduğunu da sözlerine ekledi.

1 MİLYON 350 BİN EURO GARANTİ PARA

Beşiktaş Kulübü, 3 yıllık sözleşme imzaladığı Alman Futbolcu Roberto Hilbert'e yıllık 1 milyon 350 bin avro garanti ücret ödeyecek. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği özel durum açıklamasında, “Şirketimiz Roberto Hilbert ile 3 yıllık (2012-2013 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya yıllık 1 milyon 350 bin avro garanti ücret ödenecektir” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!