Rober Hatemo'ya mahkemeden şok

Güncelleme Tarihi:

Rober Hatemoya mahkemeden şok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 14:09

Şarkıcı Rober Hatemo’ya yapımcı Can Tanrıyar’a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle para cezası verildi. Hatemo mahkemede yaptığı savunmada, İnstagram sayfasındaki paylaşımı kendisinin yapmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Şarkıcı Rober Hatemo sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram’da alkol şişeleri arasında yere yığılmış birinin fotoğrafını paylaşmış ve altına da, “Ruhunu şeytana satanların inişe tahammülü yoktur… Sonra salyaları akan kudur hayvan gibi bittiğini anlar… Hastalıklı ruhundan herkes kaçar… Kendi gibi 3-4 dalkavuk…İblislikleri ve şerefsizlikleri yüzünden ey tek dişi kalmış canavar..” şeklinde yazmıştı.

Rober Hatemoya mahkemeden şok

Yapılan paylaşımın ardından Can Tanrıyar’ın avukatı Hande Var harekete geçerek Hatemo hakkında şikayetçi oldu. Var sunduğu dilekçede, Hatemo’nun küçük düşürücü sözlerini İnstagram gibi büyük bit kitle iletişim aracıyla on binlerce kişi ile paylaşarak hakaret suçunu işlediğini belirtti.

Haberin Devamı

“BEN YAZMADIM”

Verilen şikayet dilekçesinin ardından İstanbul 52. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın karar duruşması bugün yapıldı. Duruşmada Rober Hatemo hazır bulunurken Can Tanrıyar’ı ise avukatı Hande Var temsil etti. Hatemo yaptığı savunmasında, Can Tanrıyar’la menajeri dolayısıyla gerginlik yaşadıklarını anlattı. Suçlamaya konu olan paylaşımı kendisinin yapmadığını savunan Hatemo, suçlamaları kabul etmedi.

ÖDEMEZSE HAPSE GİRECEK

Alınan beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme, Hatemo’nun hakaret suçunu işlediğine hükmederek, Bin 740 TL para cezası verdi. Cezanın 6 eşit taksitle ödenmesine karar veren mahkeme, herhangi bir taksidinin yatırılmaması halinde cezanın hapis cezasına çevrilmesine de karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!