Robben'in evinde transfer görüşmesi

Güncelleme Tarihi:

Robbenin evinde transfer görüşmesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:34

Beşiktaş’ta yönetici Erdal Torunoğulları, Robben ile evinde transfer görüşmesi yaparken bu gelişme taraftarları çok heyecanlandırdı. Hollandalı basın mensupları ise bu buluşmanın evde olmasının büyük bir jest ve samimiyet göstergesi anlamına geldiğini söylüyor.

Haberin Devamı

Şampiyonluk hasretine nokta koymaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne de bomba gibi bir geri dönüş yapmak istiyor. Bunun için kadro kalitesini artırmak zorunda olan Beşiktaş’ta yıldız isimler gündemde, ilk sırada ise Arjen Robben var. Bayern Münih forması giyen 32 yaşındaki futbolcunun transferiyle bizzat yönetici Erdal Torunoğulları ilgileniyor.

ÖNCE BABASIYLA GÖRÜŞTÜ
2 ay önce Hollandalı futbolcunun menaceri olan babasıyla görüşen Torunoğulları, yakın zaman önce de Robben ile buluşmuştu. Hatta bu görüşme Robben’in Hollanda’daki evinde yapılmıştı. Bu ülkede ciddi yatırımları bulunan ve saygın bir aileye mensup Torunoğulları, sezon sonunda yeni bir görüşme için randevu aldı.

CAZİP BİR TEKLİF...
Yeni stat, şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi gibi konuları koz olarak kullanan Beşiktaş’ın, Robben’e oldukça cazip bir sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Şampiyonluk havasına giren Siyah-Beyazlı taraftarları fazlasıyla heyecanlandırırken, görüşmenin şifreleri de bir o kadar önemli.

Haberin Devamı

CİDDİ MESAFE KATEDİLDİ
Öyle ki Hollandalı basın mensupları, bu tip buluşmaların evde gerçekleşmesinin pek olağan bir durum olmadığını ifade ediyorlar. Batı Avrupa ülkesinde misafirlerin evde kabul edilmesi büyük jest olarak algılanıyor. Aynı zamanda bu, samimiyetin de göstergesi. Kısacası Beşiktaş, Robben konusunda ciddi mesafe katetmiş durumda. Dünya futbolunun en önemli kanat oyuncularının başında gelen Arjen Robben, 7 sezondur formasını giydiği Bayern Münih ile yol ayrımında. Hollandalı süperstarın kulübüyle bağlarını kopartması için pek çok sebebi var. Bunların en dikkat çekenleri ise şöyle:

İLK 11 ZOR
Bu sezon Bundesliga’da sadece 15 maçta forma giydi. Sakatlıktan tamamen kurtuldu ancak gelecek yıl sürekli ilk 11’de şans bulması çok zor. Bayern Münih 32 yaşındaki yıldıza yeni mukavele kesinlikle önermeyecek. 1 yıl daha sözleşmesi olan Robben’i, kulübü para kazanmak için gönderecek.

ANCELOTTİ DÜŞÜNMÜYOR
Yeni sezonda takımın başında olacak Ancelotti, Alman basınında çıkan haberlere göre Robben’i kadroda düşünmüyor. İtalyan hoca yeni bir takım oluşturmayı planlıyor. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!