Rize Emniyet Müdürü Aksoy’dan 155 hattı çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Rize Emniyet Müdürü Aksoy’dan 155 hattı çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 12:52

Rize Emniyet Müdürü Aksoy’dan 155 hattı çağrısı

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA) – RİZE Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, vatandaşların 155 kullanımını artırmak için çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Rize'de görev yapan gazetecilerle sosyal tesislerde kahvaltıda bir araya gelen Aksoy, kentin güvenliği ve asayişi için çalıştıklarını belirterek gazetecilerle bu alanda iç içe çalıştıklarını söyledi. 155 Polis İhbar hattının önemine değinen Aksoy, “ 155 kullanımını artırmak için çaba sarf ediyoruz. 155'i insanlar iki sebepten dolayı arıyor. Birincisi yardım istemek, ikincisi ise gördükleri bir suçu iletmek için. İnsanlar, bir araya geldiğimiz zamanlarda bazı konuları dile getirebiliyorlar ama zaman geçmiş oluyor. Böyle olunca da zamanında müdahale edememiş oluyoruz. Ekiplerimiz, 24 saat vatandaşımızın hizmetinde. Vatandaşlarımız 155 ihbar hattını kullansın. Gördükleri suça seyirci kalmasınlar. Suç olan her şeyi bize bildirsinler ki bizde zamanında yardımcı olabilelim" dedi.

Aksoy, 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulunan kişilerin kimliğinin kesinlikle deşifre edilmeyeceğini de sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!