Rize Belediyesi makine parkını güçlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Rize Belediyesi makine parkını güçlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 13:48

Rize Belediyesi makine parkını güçlendirdi

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA) – RİZE Belediyesi, makine parkına kattığı 3 milyon 665 bin lira tutarındaki 12 iş makinesini törenle tanıttı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki otopark alanında düzenlenen törende konuşan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, 3 milyon 655 bin lira değerindeki 4 kazıcı yükleyici, 1 greyder, 3 kamyon, 1 dorse kamyon ile 3 ekskavatörün makine parkına dahil edildiğini açıkladı. 2’inci yılını doldurdukları belediye başkanlığı görevinde çok daha atacak adımları olduğunu ifade eden Kasap “2 yılın sonunda artık görünür çalışmaları ortaya koymaya başlıyoruz. Bu çalışmalarda bize en gerekli iş makinelerini temin ettik. Allah rızası için hizmet etmek için buradayız. Bu anlayışımız bazılarına dokunabilir. Bizim kişilerle uğraşacak zamanımız yok. Biz hızla akıp giden zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Yönetim anlayışımızı yeniledik. Kurumsallaşmaya yönelik olarak kurumun daha verimli çalışmasını sağlayacak adımlar attık. Bu adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

Duanın ardından kurdele kesimi ile iş makineleri makine parkına kazandırıldı. Belediye Başkanı Reşat Kasap, kontağını çalıştırdığı iş makinesinin üzerinde vatandaşları selamlamasının ardından makineler ile şehir turu atıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!