Rixos, Antalyaspor'a sponsor oldu

Güncelleme Tarihi:

Rixos, Antalyaspora sponsor oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 14:39

Rixos Oteller Grubu, Antalyaspor sponsor olarak formasına göğüs reklamı verdi.

Haberin Devamı

Hasan Subaşı Tesisleri'nde konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısına, kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu, Rixos Oteller Grubu'nun sahibi Fettah Tamince, teknik direktör Mehmet Özdilek, Antalyasporlu futbolcu Ömer Çatkıç ve Antalyasporlu bazı yöneticiler katıldı.

Hasan Akıncıoğlu, Antalya'nın yetiştirdiği ve dünya markası olmuş Rixos Otelleri'nin sahibi Fettah Tamince'nin her zaman olduğu gibi yine Antalyaspor'a destek olduğunu söyledi. Tamince'nin, bir süre aranın ardından yeniden Antalyaspor'un göğüs reklamı sponsorluğunu alarak kulübe desteğini sürdürdüğünü belirten Akıncıoğlu, “Antalyaspor'un bu tür desteklere ihtiyacı var. Sportif başarı önemlidir, ancak ekonomik anlamda da güçlü olmalısınız. Yoksa Turkcell Süper Lig'de tutunamazsınız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tüm camia adına Fettah Tamince'ye teşekkür ettiğini vurgulayan Akıncıoğlu, bu sezon göğüs reklamıyla ilgili olarak çok sıkıntı çektiklerini belirterek, “Bir çok takıma sponsor olan Turkcell, bize arzu ettiğimiz desteği vermedi” dedi.

Akıncıoğlu, konuşmasının sonunda bu anlaşmanın, Antalya'daki ulusal ve uluslararası tüm şirketlere örnek olmasını dilediğini kaydetti.

Rixos Oteller Grubu'nun sahibi Fettah Tamince de, Antalyaspor'a her zaman destek olacağını ve kırmızı-beyazlı takımı ligde daha üst sıralarda görmek istediğini söyledi. Reklam olsun veya olmasın Antalyaspor'un hep yanında olacaklarının altını çizen Tamince, “Her türlü katkıyı sağlayacağız. Antalyaspor'un başarısı hepimiz için önemlidir” dedi.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!