Riskli seçim

Güncelleme Tarihi:

Riskli seçim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 13:37

Ödül gecesi toplanan ünlüler kırmızı halıda şıklık yarışı sergiledi.

Haberin Devamı


Hollywood'un en görkemli gecesine hazırlık adımları başladı... Oscar töreni öncesi verilen ödüller yavaş yavaş dağıtılıyor. Bunlardan biri de Eleştirmenlerin Seçtikleri Ödülleri.

Ünlülerin akın ettiği gece geçtiğimiz hafta sonu Los Angeles'ta yapıldı. Gecenin kırmızı halısı ise kelimenin tam anlamıyla bir şıklık yarışına sahne oldu.

Gecede ünlüler ağırlıklı olarak sade ama şık kıyafetler tercih etti. En çok giyilen renk ise siyahtı. Bedeni saran, derin ama ölçülü yırtmaçları ve dekolteleriyle dikkat çeken kıyafetler kırmızı halıda boy gösteren ünlüler tarafından giyildi. Bazıları giysilerinde transparan ayrıntılar tercih etti.

Gecede Ryan Gosling ve Emma Stone'un başrollerini üstlendiği La La Land en iyi film seçildi. Yapım, Damien Chazelle'e de en iyi yönetmen ve en iyi senaryo ödüllerini getirdi. La La Land, geceye damga vuran filmdi. Bunların yanı sıra en iyi kurgu, en iyi yapım tasarımı, en iyi sinematografi ödülleri de La La Land'a gitti.

Haberin Devamı

Casey Affleck, Manchester By the Sea ile en iyi aktör, Natalie Portman Jackie ile en iyi kadın oyuncu ödüllerine değer görüldü.

Andrew Garfield, aksiyon dalında en iyi erkek oyuncu, Margot Robbie de yine aynı dalda en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Deadpooll en iyi komedi filmi seçilirken bu yapımdaki performansıyla Ryan Reynolds da ey iyi erkek komedi oyuncusu ödülüne değer görüldü. Bu dalda kadın oyuncu ödülü ise Florence Foster Jenkins ile Meryl Streep'in oldu. Taht Oyunları en iyi TV draması ödülüne değer görüldü.

İşte gecenin kırmızı halısından objektiflere yansıyanlar, 

BAKMADAN GEÇME!