Risk almayın

Gergin gezegen etkileri, diyalog kurmayı zorlaştırdığı gibi, pek çok konuda başarısız olmamıza veya olayların istediğimiz doğrultuda ilerlememesine neden olabilir.

Haberin Devamı

Ani kararlar, ani hareketler, sakarlığa neden olabilecek dikkatsizlikler ve riskli tavırlar için uygun günlerde değiliz.
Olası terslikler üzerine alternatif planlar yapılmasında fayda var.
Hepinize tedbirli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir. Ancak alışılmadık yollar deneyerek zorlukları aşabilirsiniz. Olaylar korktuğunuz şekilde gelişmeyebilir.

BOĞA
Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz. Anlayışlı olmak, çok fazla katılım gerektiren konularda başarı elde etmenize yardım edebilir. Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

İKİZLER
Belli isteklerini yerine getirseniz bile, bazı kişileri yatıştırmakta zorlanabilirsiniz. Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir. İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Enerjinizi nasıl ve nerede kullanacağınıza sadece siz karar verebilirsiniz. Belli bir konuda gerçek duygularınızı ve düşüncelerinizi sorgulamanız gerekiyor. Yaratıcılığınız, zekanız ve sempatikliğiniz, diğerleriyle uğraşmayı gerektiren işlerde yeni bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

ASLAN
Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Daha detaycı ve her şeyi bildiğinizden emin olmalısınız. Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir. Özgüvenli ve tecrübeli tavrınız takdir görmenizi sağlayabilir. Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

BAŞAK
Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir. Nasihat etmek, eleştirmek veya yorum yapmak için uygun bir gün değil. Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız, hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Kazançlarınızı artırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

TERAZİ

Herkes diğerini saçma tartışmaların içine çekiyor olabilir, dikkat etmelisiniz. Kendinizi, siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz. Ufacık bir müdahaleyle olaylar kontrolden çıkabilir. Uygun şekilde yaklaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

AKREP
Sunmanız gereken hizmet, bilginizi ve tecrübenizi ortaya koymanızı gerektirebilir. Ancak biraz da kafalarda şüphe oluşturmanızda fayda var. Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir. İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak, unutmamalısınız.

Haberin Devamı

YAY
Etrafta yeterince patronluk taslayan ya da kapris yapan kişi olabilir. Kulübe bir de siz eklenmek istemeyebilirsiniz. Tutulan veya tutulmayan sözler, günün gidişatı üzerinde etkili olabilir. Sizi engelleyen bir konuyu çözüme kavuşturacaksa, rahatınızdan biraz feragat etmelisiniz.

OĞLAK
En güvendiğiniz kişilerin garantisi altında olsa da, bugünlerde her şeyi en ince detayıyla ele almanızda fayda var. Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir. Size yardımı dokunabileceğini düşündüğünüz kişilerle bağlantı kurmalısınız. Vazgeçmekten ya da ödün vermekten çekinmeyeceğiniz şeylerin getirileri de büyük olabilir.

KOVA
Kendinizi zorla daha yüksek bir hedefe yöneltiyorsunuz ama belki de bu yol size göre olmayabilir. Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir. Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar, durumunuzla uyum sağlamayabilir. Özgün seçimler yapmalı veya sizin için uygun yoldan ilerlemelisiniz. Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Yaratıcı fikirlerinizi herkesle paylaşmalı ve yardım beklediğiniz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Çekiciliğiniz, sağduyulu haliniz ve etkileyici konuşmalarınız, ilerlemenize yardım edecek anlaşmaların yapılmasında etkili olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları