Rio'yu saç baş yolarak izleyeceğim

Güncelleme Tarihi:

Rioyu saç baş yolarak izleyeceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 21:24

“Bu sene Olimpiyatlarda olamamak benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Brezilya’daki turnuvayı büyük ihtimalle saç baş yolarak izleyeceğim. Bunun için de çok üzgünüm…”

Haberin Devamı

TÜRKİYE Ligi’nde ezeli rakiplerini final etabında birbiri ardına devirerek mutlu sona ulaşan VakıfBank’ın yıldızı Naz Aydemir Akyol, “O kupayı ailece kaldırdık” dedi. Naz, “VakıfBank’ın yöneticisinden oyuncusuna; teknik ekibinden, malzemecisine kadar hekes kendini bu ailenin parçası gibi gördüğü için başarı geliyor” diye konuştu. 30. yaşını kutlayan Vakıfbank’ın 9 şampiyonluğunun üçüne katkı vermesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Naz, “Türk voleybolunun gelişmesi için çaba harcayan kulübümün, yatırımlarının karşılığını şampiyonlukla alabilmesi çok değerli” dedi. 

Rioyu saç baş yolarak izleyeceğim



‘ÇOK İYİ TAKTİSYEN VE MOTİVATÖR’
Vakıfbank’la kazanılan şampiyonluğa ne kadar sevindiyse, Milli Takım’la olimpiyatlara gidemeyeceğine o kadar üzüldüğünü söyleyen Naz Aydemir Akyol, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bu sene Rio Olimpiyatları’nda olamamak benim için büyük hayal kırıklığı oldu... Turnuvayı büyük ihtimalle saç baş yolarak izleyeceğim. Bunun için de çok üzgünüm…” Koçu Guidetti’yi ‘Çok iyi bir antrenör, taktisyen ve motivatör’ diye anlatan Naz, Hürriyet’e şu açıklamaları yaptı...

Haberin Devamı

Rioyu saç baş yolarak izleyeceğim


‘SEZONUN EN KÖTÜ OYUNU FİNALE RASTLADI’
İtalya’daki Final Four’da ‘erken final’ diye tabir ettiği yarı final maçında F.Bahçe’yi 3-0 gibi net skorla geçtikten sonra, finaldeki rakibimizin D.Kazan olmasını bekliyorduk. Ancak Kazan’ın Gamova ve Startseva gibi iki önemli oyuncusu oynayamadı ve Pomi onları set vermeden geçti. Bu durum bizde rehavete neden oldu. Hala, ‘Neden kaybettik’ diye birbirimize sorduğumuzda, şu cevaba varıyoruz: ‘Pomi o gün çok ekstra oynadı, biz de kötü bir oyun sergiledik.’ Belki de sezonun en kötü oyununu, hiç oynamamamız gereken bir yerde oynadık. Kaybetmemizin sebebi buydu. 37. yaşında 6. şampiyonluğunu yaşayan Piccinini’ye de şapka çıkartmalıyız. 

Haberin Devamı

Rioyu saç baş yolarak izleyeceğim


FİNAL FOUR’UN YANINDA ALTINLARIM DA ARTMALI
25 yaşında 8 CEV Şampiyonlar Ligi Final Four’u oynamak oyuncu olarak bana yaşlı hissettirmiyor. Her seferinde ilk kez oynuyormuş gibi aynı heyecanı yaşıyorum. Ben bu 8 Final Four’un sadece 2’sinde altın madalya kazanmayı başarabildim. 25 yaşın henüz çok erken bir yaş olduğunu düşünüyorum ve önümdeki yıllarda umuyorum ki Final Four sayılarıyla birlikte altın madalya sayılarım da artacak.

‘GUİNNESS’İ DÜŞÜNEBİLİRİM...’
Guinness için şimdilik bir başvuruda bulunmadık; ama belki ilerleyen günlerde bunu düşünebiliriz. Şu an için öyle bir planımız yok. Kişisel olarak hedefim oynadığım her sene Final Four gibi bir arenada yer alabilmek. Bunun için tabii ki sayı veremem. Kariyerim bitene kadar o podyumda yer almak istiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!