Ring için yön çözümü

Güncelleme Tarihi:

Ring için yön çözümü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 16:53

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen, Ankara Hürriyet’in önceki gün gündeme getirdiği Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’ndeki ring sorununa ilişkin sefer sayılarının artırıldığını belirterek otobüslerin tek yön uygulamasındaki zaman kaybını da önleyerek sorunu çözeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Rektör Özen, konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile de görüştüğü bilgisini paylaşarak şunları kaydetti: “Melih beyle görüştüm. Melih beyden daha fazla görüştüğüm kişi EGO Genel Müdürü. Bu yıl Allah bin kere razı olsun metrodan buraya gelen ringlerin sayısını artırdı. Metronun orada şu an artırılan seferleri sayesinde ve bizim ilave bir otobüs ve midibüsü bu işe göndermemiz nedeniyle sorun yok. 

‘BU İŞİ ÇÖZECEĞİZ’

Sadece 8.30 ila 8.45 arasında yoğunluk var. Biz bunu 10 gün boyunca istatistiki olarak değerlendireceğiz artan otobüsler soruna çözüm oluyor mu olmuyor mu diye bakacağız. Olmadı ise kampüsün içindeki tek yön uygulamasında otobüslerin bir yerden dönmeleri seyahati 8 dakika uzatıyor. Aşağıya dönüşleri gecikiyor. Biz onu düzelterek aynı sayıdaki otobüsün daha çabuk gelip gitmesiyle bu işi çözeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!