Rijkaard'a hiçbir teklif yok

Güncelleme Tarihi:

Rijkaarda hiçbir teklif yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 00:00

Perry Overeem, sarı kırmızılıların çalıştırıcısı hakkında “Inter, Milan ya da Twente kulüpleri ile temasa geçmedik. Ayrıca bırakın görüşmeyi, Rijkaard’a hiçbir yerden teklif de gelmedi” dedi.

G.SARAY’da geleceği tartışma konusu olan Frank Rijkaard, yeni sezonda da Florya’da... Hakkında sayısız transfer haberi çıkan Hollandalı teknik adamın menajeri Perry Overeem söylentilere son noktayı koydu. Overeem, ülkesi Hollanda’da yaptığı açıklamada ünlü teknik adamın en az 1 yıl daha Galatasaray’da kalacağını açıkladı.

İddialara gülüyor

Ayrıca Rijkaard’ın Twente, Milan ve Inter gibi kulüplerle temas halinde olduğu iddialarına güldüğünü ve G.Saray’dan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti. Menajer Overeem, Rijkaard hakkındaki dedikodulara son verirken bir itirafta da bulundu: “Inter, Milan ya da Twente kulüplerinin hiçbiri ile temasa geçmedik. Ayrıca bırakın bu görüşmeleri, Rijkaard’a hiçbir yerden teklif de gelmedi” dedi.

Gelse de kabul etmez

Hollandalı teknik direktörün menajeri sözlerini şöyle sürdürdü: “Rijkaard’ın kafasında yalnızca G.Saray ile ilgili çalışmaları var. Bu sezon hem G.Saray hem de onun adına iyi geçmedi. O yüzden burada başarılı olmak istiyor. Rijkaard’ın G.Saray ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Ve başarıyı yakalayana kadar sözleşmesine uyup hiçbir teklifi kabul etmeyecek.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!