Rijkaard "İstemiyorum" deyince, Güler gitti

Güncelleme Tarihi:

Rijkaard İstemiyorum deyince, Güler gitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2009 00:00

Galatasaray’da beklenen oldu ve ilk olarak 30 Mayıs’ta Hürriyet’in duyurduğu ayrılık önceki gün gerçekleşti.

7 yıldır sarı kırmızılı kulübe çeşitli kademelerde hizmet veren antrenör Cevat Güler’in sözleşmesi yenilenmedi. 2007-2008 sezonunun son 6 haftasında geçici olarak devraldığı Galatasaray’ı lig şampiyonluğuna taşıyarak taraftarın kalbinde taht kuran ve futbolcuların da en sevdiği antrenör olan Güler, ayrılığın perde arkasını şöyle anlattı:

"Yeni teknik direktör Rijkaard beni istememiş. Adam istemediyse, yapacak bir şey yok. G.Saray yöneticileri görevime devam etmem için ellerinden geleni yaptı. Fakat Rijkaard, ’Ben yalnızca kendi ekibimle çalışırım’ demiş. Bugün için Florya’dan ayrılıyoruz ama bakarsınız yarın bize tekrar ihtiyaç olur, yine G.Saray’a döneriz. Esasen ben geçen sene ayrılmayı bekliyordum. Skibbe de benimle çalışmak istemeyebilirdi.

Birinci adam olacağım

Elbette ki ayrılık güzel değil. Ancak, benim yönetimle aramda herhangi bir sorun yok. Kimseye kırgınlığım veya burukluğum yok."
Bundan sonraki meslek yaşamında teknik direktör olarak çalışmak istediğini açıklayan Güler, "Artık birinci adam olarak çalışmayı planlıyorum" derken, "Rijkaard G.Saray’da başarılı olur mu?" sorusuna ise, "Onu zaman gösterecek. İsim sahibi olmak başarılı olmaya yetmez" yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!