Rijkaard bombaladı!

Güncelleme Tarihi:

Rijkaard bombaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 01:07

Hollandalı teknik adam, dün sabahki antrenmanın son bölümünde futbolcularına şut gösterisi(!) yaptı. 47 yaşında olmasına rağmen son derece etkili ve sert şutlar atan Rijkaard, fileleri bombardımana tutarken, futbolcuları onu hayranlıkla izledi.

SEZON hazırlıklarını Hollanda’nın Tegelen kasabasında sürdüren Galatasaray’ın dün sabahki antrenmanında “Frank Rijkaard şov” vardı. Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli isimleri arasında yer alan Hollandalı teknik direktör, idmanın son bölümündeki şut çalışmasında sergilediği yetenekleriyle izleyenleri büyüledi.

47 yaşına gelmiş olmasına karşın son derece fit olan Rijkaard, son derece isabetli ve sert vuruşlarıyla fileleri havalandırırken, o sırada açma germe hareketleri yapan Baros, Ayhan, Arda başta olmak üzere tüm futbolcular kendisini hayranlıkla izledi. Rijkaard şut atarken Gökhan Zan ve Sabri’nin ısrarı üzerine kaleye bir ara masör Erkan Kazancı geçti. Kazancı, Hollandalı teknik adamın mermi gibi gelen şutlarından birini kurtarınca, tüm futbolculardan büyük alkış aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!