Rihanna'nın çalınan çıplak fotoğrafları yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Rihannanın çalınan çıplak fotoğrafları yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 16:53

Rihanna ve Avril Lavigne ve Kim Kardashian'ın iCloud'tan çalınan çok özel çıplak fotoğrafları internete sızdırıldı.. Ünlülerin ağzını bıçak açmıyor.

Haberin Devamı

Hack'lenenler kervanına 3 ünlü isim daha eklendi.

Şimdi de 20 Şubat 1988 Barbados doğumlu şarkıcı Rihanna’nın (Robyn Rihanna Fenty) çıplak fotoğrafları sosyal medyaya sızdırıldı. Sanal alem, Selena Gomez, Jennifer Lawrence ve Kate Upton gibi birbirinden ünlü yıldızların şokunu henüz atlatmışken, şimdi ise pop ikonu Rihanna, Avril Lavigne ve Kim Kardashian'ın fotoğraflarını konuşuyor.

SANSÜRSÜZ FOTOĞRAFLARA YENİLERİ EKLENDİ

Verdiği birbirinden cesur pozlar ile adından söz ettiren Rihanna’nın çırılçıplak kareleri sanal alemde günün konusu idi. Bazı kullanıcılar Rihanna’nın zaten giysi giymediğini ve hiç şaşırmadıklarını belirterek ünlü şarkıcıyı ti’ye aldı.

‘BULUT’TAN ÇIKAN FOTOĞRAFLAR DEVAM EDİYOR

Ağustos’ta meydana gelen Apple’ın iCloud uygulamasının hack'lenmesinden sonra ünlülerin erotik içerikli videoları ve fotoğrafları internete sızdırılmış. Bu olay üzerine FBI soruşturma başlatmıştı. Hatta bütün fotoğrafların yayınlanmadığı ve bilgisayar korsanlarının elinde bir çok ünlüye ait kareler bulunduğu iddia edilmişti. Daha bu olayın üzerinden çok geçmeden bilgisayar korsanları, Rihanna ve Avril Lavigne’ın pozlarını 4chan ve Reddit’te yayınladı. Rihanna henüz bir açıklama yapmazken diğer ünlüler gibi suskunluğunu koruyor.

Haberin Devamı

RIHANNA, AVRIL LAVINGNE VE KIM KARDASNIAN'IN HACK'LENEN FOTOĞRAFLARI

JENNİFER LAWRENCE VE KATE UPTON'IN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI OLAY YARATTI - FOTO GALERİ

Apple’ın yaptığı açıklamaya göre, bilgisayar korsanları kullanıcı bilgilerini hedef aldı ve sızıntıları kişiye özel gerçekleştirdi ve iCloud’da herhangi bir güvenlik açığı bulunmuyor.

Rihannanın çalınan çıplak fotoğrafları yayınlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!