Rıdvan Dilmen: Sen önce diplomanın hesabını ver!

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen: Sen önce diplomanın hesabını ver
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 10:19

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Akhisar karşısında Fenerbahçe'nin bütün defolarının ortaya çıktığını belirtirken, Ege ekibinin teknik patronu Roberto Carlos'a sert sözlerle yüklendi.

Haberin Devamı

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Akhisar Belediyespor'a 2-1 kaybettiği karşılaşmanın ardından önemli tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in tespitleri...

EĞER ALPER OLYASDI BİRKAÇ OYUNCU ATTIRIRDI
Alper bugün, ikinci sarıdan bir kaç oyuncuyu attırırdı bugün. Alper, orta saha yardımcı olmaya çalışıyor. İsmail Hoca için kadro seçimleri kolay değil ama bu hafta göründen takımın dağınık görüntüsünü halletmesi lazım. Bugün tecrübeli takım gibi oynamadılar. Herkes çok sinirliydi.

WEBO ISINMAYA GİDİNCE EMENIKE DAĞILDI
İsmail Hoca'nın Webo'yu maçın 30. dakikasında ısınmaya göndermesi Emenike'yi psikolojik olarak dağıttı. İkinci yarı bu değişikliği yapmadı, bekledi. İkinci yarıda Emre ve Meireles gibi hücumda dönen topları alabilen oyuncuların oyundan çıkması işleri zora soktu tabi.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen: Sen önce diplomanın hesabını ver

3 BÜYÜKLERİN HEPSİ KAYBEDECEK, ÇÜNKÜ...
Beşiktaş da, Fenerbahçe de, Galatasaray da puan kaybedecektir. Cicim ayları geçti şimdi. Artık 3'er, 4'er atma zamanı geçti. Bundan sonra daha da kayıplar olacak. Haftaya Konyaspor - Fenerbahçe maçı çok zorlu geçer. Kolay maç yok artık ligde. İki hafta sonra Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'a gidiyor. Sivas deplasmanı zordur, Galatasaray zorlanmıştır. Zaten 3 büyükler kazandıkları maçın çoğunu tek farkla kazanmış.

CARLOS'UN ÖNCE DİPLOMASINI GÖREYİM
Teknik direktörlerin bu tip konuşmalarını hiç sevmiyorum. Roberto Carlos şimdi Mustafa Reşit akçay hakkında konuşmuş. E senin ayrıldığın takımda küme düşüyordu. Sergen Yalçın şimdi puanları almaya başladı. Bu konuşmaları yapıyorsunuz ama bari medyaya karşı yapmayın. sergen Yalçın, Sivasspor'un önceki durumu hakkında yorumu var mı hiç? Yok. Roberto Carlos, takıma konsidyon yüklemek istiyorsa, geçmişteki teknik adama sallayamaz, önce diplomanı alması lazım. Bir göreyim diplomasını. Mustafa Hoca'ya ayıp etmiş.

FENER'İN FORVETLERİNE 10 ÜZERİNDEN 8 VEREMEYİZ
Fenerbahçe'nin Türkiye Ligi için çok önemli forvetleri var ama bu oyunculara 10 üzerinden 8 veremeyiz. Türkiye'de kimse veremez. Hepsi iş yapar. Hepsi için oynarlarsa gol atar diyoruz. Bu oyuncuların lig standartlarında her zaman iş yapar. Bazen de hepsi birden kötü oynadığı zaman, alan açıldığı zaman bugünkü gibi olur.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen: Sen önce diplomanın hesabını ver

FENERBAHÇE'NİN DEFOLARI ORTAYA ÇIKTI
Fenerbahçe, Gaziantespor'u bekleyerek yendi. Bugün açılınca defolar ortaya çıktı. Fenerbahçe'in dağının görüntüsünü İsmail Hoca'nın bir an önce halletmesi gerekiyor. Buna karşın Akhisarlı oyuncular çok sakindi. Bu kadar uluslararası oyuncusu olmasına rağmen. Sürpriz bir sonuç ama Akhisar temiz galibiyet aldı.

FENERBAHÇE'DE BUGÜN HERKES SİNİRLİYDİ
Fenerbahçe'de bugün Gökhan sinirli, Caner sinirli, Alves sinirli, Egemen sinirli, Emre sinirli, Meireles itiraz ediyor, Sow yarım metre dışarı çıkmış topa itiraz ediyor. Ne gerek var bu kadar sinire. Maçta hakemlik bir durum söz konusu olmadı ama bir deplasman takımı bundan daha iyi bir hakem bulamazdı.

Haberin Devamı

BÜYÜKLER KAYBETMİYOR, DİĞER TAKIMLAR ALIYOR!
Fenerbahçe bugün tabiki farklı kazanabilirdi. Bütün istatistikler sizden yana ama sonuç olarak Akhisar takımını alkışlamak lazım. Artık puan aslanın ağzında demiştik. Öyle de olmaya başladı. Akhisar takımı bakın bugün Fenerbahçe'yi yendi. Eskişehirspor, Beşiktaş'ı yendi. Bu takımlar büyüklerin kaybı değil, diğer takımlar artık almaya başladı.

CARLOS, 1-1'İ İSTEMEDİ
65. dakikaya kadar hiç çıkamayan bir Akhisar takımı vardı. Akhisar takımı, bekleyip yiyeceğime, hücum yapıp yiyeyim dedi. Roberto Carlos bugün 1-1'e razı değildi. Razı olmadığı için oyuncu değişikliği yapmadı. Savunma yaparken geldi gelecek denilen gol, Carlos'un Lua Lua'yı almasının ardından tersine döndü ve Akhisar da ileriye çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

GÜLME KOMŞUNA GELİR BAŞINA
Böyle durumlarda gülme komşuna gelir başına denir. Balıkesirspor - Galatasaray maçı ve bu maç sezonun en sürpriz maçları. İddialı konuşmayı sevmem ama bu sezon iddialı konuşup yanıldığım maçlardan bir tanesi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!