Rıdvan Dilmen: 'Pereira söylediklerimizi yutturdu!'

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen: Pereira söylediklerimizi yutturdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 19:47

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde ilk yarının bitmesiyle açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da %100 Futbol programında iki takımın oyun düzeni ve futbolcuları hakkınde değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İşte Rıdvan Dilmen'in yorumu...

"Biz maçtan önce şımarıklık yaptık, Alper nasıl olur Nani'nin yerine demiştik. Pereira bize söylediklerimizi yutturdu. Gol attı, çalım attı, pas verdi. 2,5 yıldır büyük bir çıkış yaptı ve bugün gayet güzel bir oyun oynadı. Pereira'ya baktım, el hareketi yaptı, bu pozisyon çalışılmış sanırım. Beşiktaş ve Fenerbahçelilerin izlediği şu maçta Fenerbahçe'yi çok beğendim. İlk yarı 3-1 falan bitebilirdi. 

Pereira'nın Caner'e ilk yarı sonunda sana teşekkür ederim diyerek Hasan Ali Kaldırım'ı oyuna alması gerekiyor. Caner'e iki sarı kart kıyağı oldu Cüneyt Çakır'ın, Beck'i de görmedi.

İKİNCİ YARI BEŞİKTAŞ LEHİNEYDİ
Fenerbahçe ilk yarı maçı bitirebilirdi. Korkunç bir taraftar baskısı ile muhteşem bir Fenerbahçe izledik. 2. yarıda iş Beşiktaş'ın lehine döndü. Gol pozisyonları yakaladı. Beşiktaş Fenerbahçe'nin üstüne gelmeye başlayınca Pereira deveye girdi. Fenerbahçe özellikle ilk yarı da maçı haketti.

Haberin Devamı

Saracoğlu gerçekten bir deplesman. Lig yüzde 50 yüzde 50'ye geldi. 2010-2011 senesi gibi bir lig izliyoruz. Bugün Fenerbahçe kaybetse ligi kaybedebilirdi. Bundan sonra hataya yer yok.

GÜNÜN ADAMI PEREIRA
Şenol Güneş kazanmaya geldiği belliydi ancak ilk yarı maçın kilidini çözen taraf oldu. Hakemin göstermediği kartlar da tartışılır. Volkan Demirel süper oynadı. Kjaer, Van Persie ve Volkan Şen iyi oynadı ama günün adamı Pereira'ydı. Yürekli oynadı ve taktiksel değişikliklerle oyuna etki etti. Alper Potuk tercihi sürprizdi. Volkan Şen'i de tercih edebilirdi ancak özel bir oyuncu ve çalım atma yetenepğine sahip bir oyuncu olduğu için doğru bir tercih yaptı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!