Rıdvan Dilmen: 'Bu kadar şerefsizlik olmaz'

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen: Bu kadar şerefsizlik olmaz
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 21:38

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirirken, Ankara'daki bombalı saldırı ve sonrasında yaşanan olaylar için sert ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçının hemen ardından yayınlanan %100 Futbol programında önce Ankara'da yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı olayı ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Çok üzüldüğünü vurgulayan Dilmen, "Bütün vefat edenler bizim insanımız. Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Halkımız bütünleşmeli." ifadelerini kullandı.

Saldırıda babası Kemal Bulut'u yitiren Galatasaraylı Umut Bulut'a sosyal medyada yapılan hakaretler için de konuşan Dilmen, "Bu kadar vicdansızlık, şerefsizlik olacağını sanmıyorum. Kapatalım bu konuyu" dedi.

"SABAHTAN AKŞAMA KADAR OYNANSA..."
"Gizli lider kalmadı. Maç sayısı artık aynı. Kalan maçlar da belli. Ligin zirvesini hak eden iki takım var. Beşiktaş sabahtan akşama kadar oynasa bugün yenilmezdi. İkinci yarı sadece 4 geri pas geldi kaleciye. Oyunun son dakikasındaki kornerler dışında kaleye GÜnay geçti mi Tolga mı kaledeydi bilmiyorduk.

Haberin Devamı

"QUARESMA ÖYLE BİR KESTİ Kİ..."
Necip-Tosic ikilisi iyi oynadı. Necip'i çok beğendim. Oyun içerisinde gel-gitler yaşadı Beşiktaş. Gomez ileride yalnız kaldı. Ama Quaresma kenardan öyle bir muz kesti ki "Al da at" dedi. Gomez'in korkunç isteği, gol atma arzusu, onu bu başarıya götürüyor. Olcay da bu kadar gol kaçırmasına rağmen, yaptığı gol vuruşu çok iyiydi.

"TÜRKİYE'DE BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
Trabzonspor için de zor bir sezon. Gole kadar bir derbi oynama isteğiyle oynadılar, mücadele etmeye çalıştılar. Ama özellikle ikinci yarıda ancak Beşiktaş kendi kalesine gol atarsa 3 puan alabilirdi Trabzonspor. Beşiktaş ikinci yarı tek kale oynayarak klas iki gol attı. Deplasmanda bu kadar puan almak inanılmaz bir olay. Türk futbol tarihinde rastlanmış bir olay değildi."

"DEPLASMAN KÜLTÜRÜNÜN YERLEŞMESİ ÇOK İYİ OLDU"
Bu yıl şampiyon olur mu olmaz mı Beşiktaş bilmiyorum. Ama önümüzdeki yıllar için bu deplasman kültürünün yerleşmesi çok iyi oldu. Beşiktaş öyle bir 2 sezon oynadı ki, gelecek yıllarda favori olacaktır. Seneye Sosa, Tolgay, Olcay, Oğuzhan hepsi olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, kendi evinde oynadığı gibi deplasmanda oynamıyor. Deplasmanda bu kadar iyi bir deplasman alışkanlığı, Beşiktaş'ı bundan sonraki sezonlarda lige bir adım önde başlatır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!