Ricardo Quaresma karanlığa gömüldü

Güncelleme Tarihi:

Ricardo Quaresma karanlığa gömüldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2012 00:36

Samet Aybaba’nın kadro dışı bıraktığı Q7, beyaz odasını siyaha bürüdü. Duvarlarını ise dünyaca ünlü rock yıldızlarının posterleriyle donattı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 'aykırı' yıldızı Ricardo Quaresma, Nevzat Demir Tesisleri’ndeki odasını elleriyle siyaha boyadı.

Portekizli futbolcunun takım arkadaşları odasına girmeye korkar oldu! Siyah beyazlı yönetim ve teknik direktör Samet Aybaba tarafından kadro dışı bırakılan Quaresma, ilginç bir protesto yöntemiyle dikkatleri üzerine çekti.

Tesislerde futbolcuların kaldığı beyaz odalardan, kendine ait olanı fırçayla siyaha boyayan Q7, duvarları da dünyaca ünlü rock yıldızlarının posterleriyle donattı.

“Protesto şekli”

Yıldız oyuncunun bu hareketinin ardından, takım arkadaşları da ilginç yorumlarda bulundu. Quaresma’nın Beşiktaş’ta kendine en yakın gördüğü isimlerden vatandaşı Fernandes, “Quaresma’nın yaptığına anlam veremedim. Ama bir bildiği olduğunu düşünüyorum. O, özgür bir adam ve ne yapsa yakışıyor” ifadelerini kullandı. Quaresma’nın odasını siyaha bürümesi diğer arkadaşlarını şaşırtırken, “Kadroya giremediği için protestoda bulunuyor” yorumları da ortaya atıldı.
Öte yandan futbolcunun menajeri Mendes’in de Quaresma’ya ulaşmakta sıkıntı yaşadığı öğrenilirken, “Umarım uysallaşır. Beşiktaş ile yollarını anlamlı bir şekilde ayırması için elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!