Ribery de Ezel de aynı şeyi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ribery de Ezel de aynı şeyi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2010 11:56

Aşk ve intikam dolu dizi Ezel 14 haftadır yayınlandığı Show Tv'ye geçtiğimiz günlerde veda etti. Bunun nedeni ise çok izlenmesine rağmen dizi ekibinin kanaldan parasını alamamasıydı. Yıldız futbolcu Ribery de zamanında formunun zirvesindeyken Galatasaray'dan ayrılmasının nedenini alamadığı paralar olarak açıklamıştı.

Haberin Devamı

Show TV'nin Ezel açıklaması / Haber-Galeri

Ezel'in unutulmaz sahneleri / Foto Galeri

Ünlüler hakkında tüm bilinmeyenler / Haber-Galeri

Bu günkü köşesinde 'Ezel, Ribery'ydi Show TV elinden kaçırdı' başlığıyla bu konuyu ele alan Mevlüt Tezel'in yazısı;

Acun Ilıcalı'nın, 'Ezel' dizisinin Show TV'den atv'ye geçişiyle ilgili yorumlarını hayretle okudum... Önce sinekten yağ çıkarırcasına Show TV'nin 'Ezel' için yaptığı sözde kıyakları sıralamış.

Güya Show TV, 'Ezel'in gününü iyi seçmiş, tanıtımına çok destek vermiş… Sevgili Acun, bunu her kanal yapıyor ve yapmak zorunda. Show TV'nin 'Ezel'e yaptığı yatırımı dilenciye sadaka verir gibi anlatmanın alemi ne?

Yani Acun'un mantığıyla hareket edersek; Show TV, olmasaydı 'Ezel' izlenmeyecekti. Sevgili Acun, fenomene dönüşmüş bir diziden bahsediyoruz yahu! 'Ezel' bu, var mı ötesi! Aslında Acun da biliyor bu gerçeği ama onun derdi Show TV'nin avukatlığına soyunmak! Acun'un beni asıl şaşırtan açıklaması ise, 'Ezel'in maddi sorunlar yüzünden atv'ye geçişini etik bulmamasıydı.

Haberin Devamı

Acun diyor ki; "Show TV'nin ödemeleri geç yaptığı doğrudur ama kimsenin parası Show TV'de kalmaz..." Bir de; keşke 'Ezel'ciler yeni çekilen bölümü kanala vermeselerdi, o zaman sorun çabuk çözülürdü demeye getiriyor. Öneriye bakar mısınız? 'Ezel'cilerin yapması gereken; kendi kanallarını bölüm yayınlamamakla tehdit etmekmiş! Acun'un en acıklı açıklaması ise şu olmuş: "Ezel'i yapan arkadaşlar, unutmayalım ki iki sene evvel de bir dizileri vardı Show TV'de, 'Dudaktan Kalbe' diye. Onun da ödemesini geç alıyorlardı. Fakat o dizi iş yapmıyordu.

O zaman iş yapmıyorken, Show TV o diziyi hep destekledi." Vay be, Show TV ne yardım sever bir kanalmış. Kanal değil mübarek UNESCO! Sevgili Acun, bizde mahalleden arkadaşlarla bir dizi çekmeyi planlıyoruz. El kamerasıyla çekilecek. Kadronun tamamı amatör isimlerden oluşuyor.

Yönetmen de benim. İlk dizim olacak, acayip heyecanlıyım. Ne dersin Show TV bize de kıyak yapar mı? En iyisi Acun'un anlayacağı dilden bir örnek vereyim: Hani Galatasaray, Ribery'nin bir futbol sihirbazı olduğunu unutup, parasını ödememişti. Ribery de geleceğini kurtarmak adına Fransa'ya uçmuştu. 'Ezel'in transferinde de durum aynı. Fenomene dönüşmüş bir dizi, setteki çaycısından başrol oyuncusuna aylardır para ödenemediği için atv'ye geçti! Durum budur, ajitasyona gerek yok. 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' dizisi de aynı sorunu yaşıyor!

Sevgili Acun, etik dersi vermek istiyorsan önce 24 saat içinde iki kanala birden transfer olan Saner Ayar'ı (Show TV Genel Yayın Yönetmeni) anlat bizlere. 


DİĞER HABERLER

Haberin Devamı

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!