Revizyon burun estetiği ameliyatı nedir?

Güncelleme Tarihi:

Revizyon burun estetiği ameliyatı nedir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 10:11

Revizyon burun estetiği daha önce estetik operasyon geçirmiş burunlarda çıkan sorunları düzeltmek için yapılan ameliyatlardır.

Haberin Devamı

Revizyon burun estetiğinin normal burun estetiğinden farklı açık teknikle yapılmasıdır. Bunun amacı burunun tamamını görebilmek için burun üzerindeki tüm deri ve etlerin kaldırılarak yapılmasıdır. Daha önceden burun birkaç kere estetik ameliyat geçirmişse revizyon burun estetiği daha zor bir hale gelir. Estetik geçiren burunun katmanları birbirine daha yakın olur ve ayırmak zorlaşır.

Revizyon burun estetiği ameliyatı nedir

Ameliyattan önce hastayla iyice konuşulması gerekmektedir, doktor ameliyatta burunda yeterli doku çıkmadığı durumlarda, eksik dokuları tamamlamak için vücudun başka bir kısmından kıkırdak ya da doku alınabilir. En çok kullanılan kulak kıkırdağı ya da kaburga kemiğinde bulunan kıkırdaktır, bunlardan alınan kıkırdakların hastaya herhangi bir zararı yoktur.

Haberin Devamı

Ameliyat sonrasında fazla ağrı olmaz, burunun içinde tampon bulunur, hastanın iyileşme süreci hemen hemen 10 gün sürer. Revizyon burun ameliyatından sonra kalan ödemin inmesi hastanın daha önce kaç kere estetik olduğuna bağlıdır. 2 haftalık bir kontrol süreci gerekir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!