Restore edilen tarihi hana iftarlı tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Restore edilen tarihi hana iftarlı tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 14:17

Restore edilen tarihi hana iftarlı tanıtım

Haberin Devamı

İZMİR'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın simge sokaklarından olan Havra Sokağı'ndaki 300 yıllık Küçük Karaosmanoğlu Hanı, yenilenerek L'Agora Old Town Hotel & Bazaar olarak hizmete açıldı. Otelin Genel Koordinatörü Engin Erdoğan öncülüğünde, turizm ve seyahat acentelerine yönelik tanışma ve tanıtım iftarı düzenlendi.

17 dükkan ve 18 odası bulunan butik otel konseptli işletme hakkında konuklara bilgi veren Engin Erdoğan, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek İzmir'in tarihi ve kültürel dokusunu, bilinen formların ötesinde mükemmel bir uyumla sunduk. Post modern mimari anlayışıyla restore edilen otelimiz, hem alışveriş hem de pek çok dinin ibadet noktalarına yakınlığıyla da farklı bir özelliğe sahip. Biz burada aynı zamanda şehrin kültür ve sanatına da ev sahipliği yapıyoruz" dedi.

Otelin bahçesinde verilen iftar yemeğine yaklaşık 90 kişi ile birlikte TÜRSAB Ege Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Karadeveci de katıldı. Genel Koordinatör Engin Erdoğan, yemek sonrası misafirlere oteli gezdirerek bilgilendirdi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!