Ressam öğretmenlerin sergisi

Güncelleme Tarihi:

Ressam öğretmenlerin sergisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 16:41

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta görev yapan 22 resim öğretmeninin bir aylık çalışma sonunda hazırladığı karma resim sergisi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Konak Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanının verildiği gün olarak her yıl kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede görev yapan 22 resim öğretmeninin eserlerinden oluşan ’Konaklı Öğretmenler Karma Resim Sergisi’ne ev sahipliği yaptı. Çalışmaları bundan bir ay önce başlatılan serginin açılışı Güzelyalı Kültür Merkezi’nde düzenlenen kokteyle yapıldı.

Ressam öğretmenlerin sergisi



Konak Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında 22 resim öğretmeni Fotoğraf sanatçısı Atilla Özdemir’in objektifinden yansıyan İzmir fotoğraflarından yola çıkarak kendi duygularını tuvale aktardı. Hepsi birbirinden güzel İzmir fotoğraflarından esinlenerek oluşturulan eserler 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde açılan sergiyle görücüye çıktı. Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi’ndeki açılışa öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda sanatsever de katıldı. Resim öğretmenlerinin yeteneklerini ortaya koyduğu sergi büyük beğeni topladı. Konaklı Öğretmenler Resim Sergisi hafta sonuna kadar Güzelyalı Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Konak Belediyesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği İzmir Şubesi ile birlikte bir de kutlama düzenlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!