Resmen açıklandı! İbrahimovic geliyor

Güncelleme Tarihi:

Resmen açıklandı İbrahimovic geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 16:16

A Milli Futbol Takımımız, 24 Mart'ta İbrahimovic'li İsveç'le karşılaşacak.

Haberin Devamı

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takımımız, 24 Mart Perşembe günü İsveç ile Antalya'da bir hazırlık maçı oynayacak.

Türkiye-İsveç karşılaşması, ay yıldızlı ekibimizin geçtiğimiz aylarda tamamlanarak hizmete sunulan Antalya Stadyumu'nda oynayacağı ilk maç olacak.

2016 Avrupa Şampiyonası'na katılacak ülkeler arasında yer alan İsveç'in kadrosunda, Paris Saint Germain'in yıldızı Zlatan İbrahimovic ile Trabzonsporlu Erkan Zengin de yer alıyor.

Resmen açıklandı İbrahimovic geliyor

İSVEÇ'LE SON MAÇIMIZI 2014'TE OYNAMIŞTIK
İki ülke milli takımları bugüne dek 5'i resmi, 4'ü özel olmak üzere toplam 9 maç yaptı. Ay yıldızlılarımız bu karşılaşmalarda 3 galibiyet alırken, 4'ünde berabere kaldı, 2'sinde mağlup oldu. Her iki takım da 10'ar gol attı.

Türkiye ile İsveç, son olarak 5 Mart 2014'te başkent Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaşmış ve ay-yıldızlılar Mevlüt Erdinç ile Olcan Adın'ın golleriyle müsabakadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Diğer yandan A Mili Takım, geçtiğimiz günlerde açıklandığı gibi Mart ayındaki kamp dönemi içerisinde İsveç karşılaşmasından sonra 29 Mart 2016 Salı günü Avusturya ile deplasmanda bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!