Renkliler Renksizler

Fernandes(Beşiktaş): Takımın tam bir rejisörü, takımı elleri ile kolları değil ayakları ile yönetiyor. Topu şekil vererek kullanan enerjisi devamlı olduğu zaman tutmak imkansız.

Haberin Devamı

Uğur Boral(Beşiktaş): Bir çok takımda oynadı ama şimdi  kendi için ikinci baharı Beşiktaş'ta buldu.  Defansta ufak tefek hataları olsa da, Karabük karşısında attığı golü kendi gücü ile yaptı.
 
Necip(Beşiktaş): Defans ortasında sigorta gibiydi. Yanında bulunan Olcay ve Veli sistemli ileri gelirken kendisine güç kazanıp hem mücadelede, hem de top kullanmada birinci sınıf olma yolunda.
 
Deniz(Antalya): Büyükşehir Belediye karşısında Webo'yu adeta sildi, hiç bir manevra kabiliyetini yükseltmeye izin vermedi, alınan puanda merkez savunmada tek isim oldu.
 
Merthan(Akhisar): Yeni bir takımda yeni bir isim. Orta alanda yaptığı servisler, yaptığı ikili mücadelelerde top kazanma duygusu bir hayli fazla.
 
Mert(F.Bahçe): Moral bozukluğunu iki haftada atlattı. Kendine güven geldi, Fenerbahçe'de her zaman bana yer var diyen kaleci oldu.
 
Erman(Sivasspor):  “Ben hiç bir zaman alt düzeyde futbol oyuncusu olmak istemiyorum” diyor. Hep yukarılara doğru çıkış yapan bir kişiyim, kötü oynadım zaman olursa “ben artık, bu işin sonuna geldim derim” diyen bir oyuncu.
 
Nizamettin(Orduspor): Orduspor'a orta alanda savaşan oyuncu olarak alındı. Bu görevi üstlenirken de diriliğini gösterdi. Gençlerbirliği karşısında sahada tek gücü olan kişi idi.
 
RENKSİZLER:

Haberin Devamı

Elmander(Galatasaray): Bursaspor karşısında renksiz günündeydi. Koca oyun boyunca kendisini bir kez gol pozisyonu buldu, ona da değerlendiremedi. Belki sakalığı olduğu için Fatih Terim de kendisini oyundan aldı.
 
Stancu:(Orduspor): Galatasaray kendisinden yararlanamayacağını anlayınca, tapusunu vererek Orduspor'un malı yaptı. Orduspor'da geçen sezon golleri attı, ama şimdi sahada uyurgezer bir hali var. Hem Orduspor'u hem de Hector Cuper'i şimdilik hayal  kırıklığına uğratmaya başladı.
 
Hamit( Galatasaray): Henüz eski yüzünü göstermiş değil. Kendisinin ilacı zaman olacak. Eski Hamit'i hem Fatih Terim arıyor, hem de taraftar sabırla bekliyor.
 
Sow(Fenerbahçe): Fenerbahçe hala tam bir santrafor bulmuş değil. Sow'un ne zaman nerede gol atacağı bekleniyor ama hala eser yok. Sivas karşısında bir topa vurdu ayağınla değil kavak kemiği ile, Sow'san bunları yapmaması lazım.

Yazarın Tüm Yazıları