Renkli parti

60 ve 70’lerin ruhunu yansıtan “Peace & Love Edition Party”, Jack Daniel’s ve 46 dergisi ev sahipliğinde Küçükçiftlik Park’ta yapıldı.

Haberin Devamı

Konuklar, partinin rengini ve tadını belirleyen Jack Daniel’s kokteylleri ile akşamın keyfini çıkarırken aynı zamanda, ünlü isimler de 60 ve 70’li yıllara ait unutulmayan şarkıları seslendirdi.

Nefes koçu olacak

Nefes konusunda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Nevşah Fidan, Bebek’teki NFS adlı merkezinde yeni nefes koçları yetiştirmek üzere çalışmalara başladı. Basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm’ün de aralarında olduğu birçok kişi nefes koçu sertifikası almak için ders alıyor.

Fırtınadan kaçtılar Komşu’ya sığındılar

Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Cengiz Karavan-Ayfer Toprak Karavan çifti, yaz mevsiminde sanatı tatilcilerin ayağına götürmek için Bodrum’un Türkbükü sahilinde dükkan kiralamıştı. Sezon başlamadan önce dostları Doğan-Fulya Gündoğdu çifti ile ‘Mavi Tur’a çıkan çift, denizde fırtınaya yakalanmış. Mavi tur rotası üzerindeki Göcek’e gittikleri sırada fırtınaya yakalanan grup, Yunan Adası Simi’ye sığınmış. Moralleri bozulan yolcuların, Simi’nin güzelliği karşısında moralleri yerine gelmiş.

Haberin Devamı

Boğaz’da Latin müziği

SuAda, her çarşamba günü Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars Orkestrası ile dans severleri buluşturuyor. Sicimoğlu’nun, 19.30-22.00 arasında performans sergilediğini söyleyeyim.

Bebek için geri sayım

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Nil Bentürk, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Beş aylık hamile olan Bentürk, aldığı kiloları gizleyecek bir elbise giymişti. Hamileliğinin iyi gittiğini her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Bentürk “şimdiden bebek kıyafetleri bakmaya başladım” dedi.

23 Temmuz’da nikah var

Sibel Barış, armatör Erkan Selah’la Bodrum Türkbükü’de tatilde. Barış, 23 Temmuz’da Türkbükü’nde bir kır düğünüyle  Selah’la evleneceğini söyledi.

‘Küçük kadın’ büyüdü

“Küçük Kadınlar” adlı TV dizisinde rol alan Hande Soral, tatilini Çeşme Alaçatı’da geçiriyor. Bikinili görüntülenen genç oyuncu, gazetecileri fark edince bikinisinin üzerine plaj elbisesini giydi. ? Eray ARPAŞİN (DHA)

Akşam yürüyüşü

Eski bakanlardan Kürşad Tüzmen, Bodrum Türkbükü’nde yürüyüş yaparken görüntülendi. Saçlarını kısaltan Tüzmen, kendisini tanıyan tatilcilerle selamlaştı.

Haberin Devamı

Ailece tatilde

Fenerbahçe ve milli takımın başarılı oyuncusu Semih Şentürk, eşi Pınar Şentürk ve kızıyla Türkbükü’nde yürüyüş sırasında objektife takıldı.

Yazarın Tüm Yazıları