Renkleri değil futbolu sevdirelim

Güncelleme Tarihi:

Renkleri değil futbolu sevdirelim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 15:29

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, lig maratonunda her maçın önemli olduğunu vurgulayıp, “Kardemir Karabükspor maçında alınan sonuç bizim için iyi olmadı” dedi.

Haberin Devamı

Kaynar, Karabük’ün ligin en çetin deplasmanlarından biri olduğunu belirterek, “İyi kurulmuş bir kadro, futbola tutkulu bir yönetim var. Teknik direktörleri yeni. Kutu gibi bir stat ve güzel bir zemine sahipler. Sonuç bizim için iyi olmadı. Lig bir maraton ve her maç önemli. Uyuduk uyandık, futbolda zaman hızlı geçiyor. Akhisar Belediyespor maçını düşünmeye başladık” dedi. 2 takımın da pozisyonlar bulduğunu dile getiren Kaynar, “Dengeli bir maç vardı. Tribünler dolu olsa daha kora kor bir oyun olurdu. Futbol bir atmosfer oyunu. Nereye gitsek çok boş koltuk var. E-bilet üzerine yeniden düşünmek lazım. Sistem karmaşık. Futbolda şiddet azalmadı. Bursaspor’un, Bucaspor’un yaşadıkları var. Stattan e-biletle kovduğumuz şiddet, köprüde, hava alanında karşımıza çıkıyor. Ayrıca sistemin bize vaat ettiği, suçun şahsiliği konusuna uyulmadığını görüyoruz. Küfür oluyor, olay oluyor, yine blok ya da bir tribün kapanıyor. Suçu işleyen değil tüm blok ya da tribün ceza çekiyor” diye konuştu. 

Haberin Devamı

 TARAFTAR MÜCADELEYİ GÖRDÜ

“Sadece renkleri değil, futbolu sevdirmemiz gerekiyor” diyen Kaynar, şunları söyledi:
“Baskı altında top sürmenin ne olduğunu bilmeyen insanlar, futbolcudan hesap soruyor. Bu adamlar insan, bilgisayar oyununda değil, bu dünyada yaşıyor ve halı sahada değil çimde oynuyor. Çimde yüz metre koşmamış insanlar futbolcudan hesap soruyor. Karabük’e gelerek takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımız vardı. Maçtan sonra skoru filan önemsemeden futbolcularımızı tribüne çağırdılar, mücadelelerini takdir ettiler. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Umarım haftaya takım tribünlere galibiyetle gider ve alkışı daha çok hak eder.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!