Rengarenk dizisinin 1. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Rengarenk dizisinin 1. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 09:17

ATV ekranlarında çok yakında başlayacak olan Rengarenk dizisi yayınlanan fragmanları ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in yer aldığı romantik komedi tadındaki yeni dizi Rengarenk için heyecan dorukta. Rengarenk dizisinin başlangıç tarihi henüz netleşmedi. İşte dizi ile ilgili merak edilenler..

Haberin Devamı

Rengarenk dizisi şimdiden ilgi odağı oldu. Yayınlanan tanıtım fragmanları izleyenleri ekrana kilitliyor. Çok yakında ATV'de izleyicisi ile buluşacak olan Rengarenk dizisi sürprizlerle dolu geliyor. İşte merak edilen ilk detaylar..

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP’in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek’in kaleme aldığı Rengarenk dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 

Bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk’in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alan Rengarenk dizisinin çekimleri İstanbul’da başladı. 

Başrollerini Selin Şekerci ve Kaan Taşaner’in paylaştığı dizide, Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, İnci Türkay, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, Merve Oflaz, Sertan Erkaçan ve Cem Belevi  gibi bir çok ünlü oyuncu rol alıyor. 

Haberin Devamı

RENGARENK 3. TANITIM FRAGMANI

RENGARENK 2. TANITIM FRAGMANI

RENGARENK 1. TANITIM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!